Dertour lansează o nouă politică de anulări gratuite în contextul epidemiei de coronavirus

Dertour lansează o nouă politică de anulări gratuite în contextul epidemiei de coronavirus

Oferta este valabilă exclusiv pentru rezervările făcute în luna martie, începând din 9 martie şi până pe 31 martie

Reţeaua de agenţii de turism Dertour lansează pachetele „Rezervă liniştit, anulează gratuit“ pentru a veni în sprijinul iubitorilor de călătorii care din cauza epidemiei de coronavirus se tem să-şi mai planifice ieşiri din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Travel Brands SA, prin reţeaua de agenţii de turism Dertour, lansează începând din 9 martie noi pachete de vacanţe cu o politică relaxată de anulări gratuite de până la două zile înainte de intrarea la hotel.

Oferta este valabilă exclusiv pentru rezervările făcute în luna martie, începând din 9 martie şi până pe 31 martie. 

Pachetul oferă anulări gratuite, fără niciun cost suplimentar şi 100% rambursabil, şi cuprinde două variante adaptate pentru diferite stiluri de călătorii, cu o diversitate de destinaţii:

Anulări gratuite cu până la două zile înainte pentru cazări individuale, pentru turiştii care vor să călătorească pe cont propriu, cu maşina, în destinaţii apropiate şi foarte iubite, precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Croaţia, etc. 

Preţurile pentru sejururi de şapte nopţi pornesc de la 245 euro – litoral Bulgaria, 3* all inclusive, 295 euro – Grecia - Thassos, 3* cu mic dejun, 357 euro – Turcia, 5* all inclusive, 258 euro – Croaţia, 3*.

Anulări gratuite la vacanţe cu pachete charter (zbor, transfer, cazare) cu plecare din România, cu 14 zile înainte. Printre destinaţii se numără Turcia, Grecia, Spania, Egipt, Tunisia şi Cipru.

Pe lângă politica relaxată de anulări, aceste pachete vin cu încă trei beneficii unice de care se pot bucura numai cei care îşi pregătesc din timp vacanţa:
gamă largă de sejururi de unde turiştii pot alege, cu cele mai bune hoteluri încă disponibile
discounturi Early Booking 
voucherul cadou de 50 euro 

„Am vrut să fim alături de clienţii noştri în această perioadă şi am negociat cu partenerii noştri noi politici foarte relaxate de anulări gratuite, special pentru a-i linişti pe cei care nu ştiu încă dacă să îşi cumpere vacanţa de vară. Oferim de astăzi (9 martie - n.red.) clienţilor noştri anulări gratuite fără niciun cost suplimentar, atât pentru sejururi complete cu zbor şi hotel, cât şi pentru cazări individuale la cei care vor să plece pe cont propriu în vacanţe“, spune Cosmin Marinof, CEO Travel Brands, operator al brandului Dertour în România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: