Cum încui uşa cu o furculiţă. Truc util în vacanţe VIDEO

Cum încui uşa cu o furculiţă. Truc util în vacanţe VIDEO

Cum încui uşa cu o furculiţă VIDEO

Acest truc vă va fi util în momentul în care mergeţi în vacanţe. Nu ştii niciodata cât de bună e yala uşii sau câte persoane mai au cheie de la camera ta de hotel. O sa fiţi siguri că nimeni nu intră peste voi dacă încuiaţi uşa cu o furculiţă.

O furculiţa normală te asigură că nimeni nu intra în camera ta. Acest ”gadget” trebuie făcut de acasă căci în vacanţe sigur nu aveţi ustensilele necesare.
 

Cum încui uşa cu o furculiţă VIDEO

 
Introduceţi vârful dinţilor în gaura tocului uşii, cât mai adânc posibil şi faceţi un semn cu un marker. Aşa veţti măsura distanţa dintre toc si gaura din toc.
 
Îndoiţi vârfurile dinţilor furculiţei după linia marcată cu markerul. Veţi avea nevoie de o menghină şi un ciocan. După ce i-ai strâmbat dinţii (o forma de L), tăiaţi furculiţa cu o pânză de bomfaier.
 
Coada lungă va intra printre dinţii furculiţei deja strâmbată. Pentru a bloca uşa, va trebui să introduceţi în orificiul de blocare dintii, apoi mânerul. Pentru a învăţa cum realizaţi acest ”gadget” de vacanţă, urmăriţi clipul video de aici!
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: