Cum arată cel mai mare parc de distracţii interior din lume, în care Dubaiul a investit 1 miliard de dolari FOTO

Cum arată cel mai mare parc de distracţii interior din lume, în care Dubaiul a investit 1 miliard de dolari FOTO

IMG Worlds of Adventure se desfăşoară pe 1,5 milioane de metri pătraţi, într-un spaţiu acoperit FOTO imgworlds.com

Dubaiul găzduieşte deja cea mai înaltă clădire din lume, insule artificiale şi primul hotel cu o pădure tropicală. Acum are şi cel mai mare parc tematic indoor din lume, denumit IMG Worlds of Adventure.

Ştiri pe aceeaşi temă

IMG Worlds of Adventure, deschis de conducătorul Dubaiului Sheikh Mohammed bin Rashid pe 31 august 2016, este unul dintre mai multe parcuri tematice care atrag turişti în regiune. Construirea lui a costat 1 miliard de dolari şi măsoară 1,5 milioane de metri pătraţi, adică aproximativ cât 28 de terenuri de fotbal american. Ideea unui parc tematic de interior este atrăgătoare pentru localnici într-un loc în care temperaturile de vară ating în medie 41 °C, arată The Independent.


Parcul este împărţit în patru zone: Marvel, Cartoon Network (unde vizitatorii se pot întâlni cu personaje animate ca Powerpuff Girls şi supereroi ca Hulk şi Spiderman), Lost Valley - Dinosaur Adventure şi IMG Boulevard. Imensul spaţiu poate găzdui 30.000 de vizitatori pe zi şi include un complex cinematografic de 12 ecrane IMAX.

 

La IMG Worlds of Adventure există 22 de atracţii, inclusiv rollercoasterul Velociraptor, care poartă pasagerii prin junglele preistorice din zona interioară Lost Valley, înainte de a-i lansa în deşertul din împrejurimi şi înapoi, cu viteze ce pot ajunge la 100 de kilometri în 2,5 secunde.

 

Hotelul Bântuit, plin de labirinturi, este, de asemenea, o atracţie deosebit de populară şi se află Bulevardul IMG, ce se întinde pe o suprafaţă de 200.000 de metri pătraţi. Există, de asemenea, 25 de magazine şi 28 de restaurante şi baruri, iar preţurile cele la care v-aţi aştepta de la Dubai - un stilou ajunge la 31.300 de dolari.

Se aşteaptă ca veniturile provenite din parcurile de distracţii ale Emiratelor Arabe Unite să crească cu 78% până în 2019, ajungând la 837 milioane de dolari, iar Dubai speră să atragă anual 20 de milioane de turişti până în 2020, când World Expo va vizita oraşul.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările