Cum arată primul hotel subacvatic din Australia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un din dormitoarele primuuil hotel subacvatic din Australia FOTO dailymail
Un din dormitoarele primuuil hotel subacvatic din Australia FOTO dailymail

Primul hotel subacvativ din Australia se va deschide pe 1 Decembrie. Aflat la patru metri sub apă, acesta oferă clienţilor un peisaj de poveste. Concret, oamenii pot admira paradisul acvativ direct din pat.

Situat în Marea Barieră de Corlai, hotelul va oferi clienţilor o experienţă unică. Vizitatorii vor putea dormi scufundaţi literalmente în braţele paradisului acvatic, după deschiderea primului hotel subacvatic din Australia. Camerele au podea şi pereţi asemănători unui acvariul, camerele îndeplinind toate normele de siguranţă.

Oaspeţii vor putea admira de la recifele de corali şi până la diferitele specii marine după lăsarea întunericului, hotelul urmând a se deschide  de la 1 decembrie. 

image

„Am găsit o soluţie de a permite oamenilor să se scufunde în această minune naturală înscrisă în Patrimoniul Mondial fără a produce vreun prejudiciu naturii", a spus Luke Walker, directorul de operare al companiei Journey Beyond.

image

Aflate la patru metri sub apă, cele două dormitoare oferă clienţilor un peisaj de poveste. Concret, oamenii pot admira paradisul acvativ direct din pat.

Cei care vor, în schimb, să stea la suprafaţă pot alege să doarmă într-unul din cele 12 paturi de pe punte. De asemenea, hotelul pune la dispoziţia oamenilor ore de scuba diving sau înot.

image

Începătorii pot opta pentru scufundări într-o piscină amplasată sub ponton, în timp ce pasionaţii de sporturi nautice se pot aventura în Marea Barieră de Corali.

Construcţia a durat 14 luni, iar costurile s-au ridicat la 10 milioane de dolari.

FOTO DailyMail

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite