Costineşti, frumos eşti! Ofertă specială de 1 Mai

Costineşti, frumos eşti! Ofertă specială de 1 Mai

Tinerii amatori de distracţie sunt privilegiaţi cu patru zile pe malul Mării Negre la un preţ rezonabil. FOTO Biroul de Turism pentru Tineret

Tradiţia tineretului de a petrece 1 Mai, Ziua Internaţională a Muncii, pe litoral aglomerează malul Mării Negre, determinând agenţiile de turism să vină în întâmpinarea amatorilor de distracţie cu fel şi fel de oferte, care mai de care mai atractive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, Biroul de Tursim pentru Tineret aduce în atenţia tinerilor a căror destinaţie preferată este staţiunea Costineşti o ofertă greu de refuzat. Accesibilitatea ofertei constă în tariful de 89 de lei de persoană, care include cazarea în perioada 1-4 mai 2014 în hoteluri şi în vile de 2 şi 3 stele, precum hotelurile Azur, Belvedere,  Alex, Complexul Turistic Foişor şi vilele Duca, Vila del Mar, Haris şi Păun. Pentru detalii suplimentare despre ofertă şi locaţiile în care aceasta este disponibilă, site-ul www.btt.ro va fi de un real ajutor.
 
Gradul maxim de ocupare pentru o cameră este de 2 persoane, oferta nu se aplică pentru o singură persoană şi este valabilă în limita locurilor disponibile. Deşi tariful nu include mic dejun, este perfect pentru tinerii care plănuiesc o escapadă pe cinste pe litoralul românesc, în acele zile din an special destinate relaxării.
 
Biroul de Turism pentru Tineret este o societate pe acţiuni, cu capital majoritar deţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului, ce funcţionează ca agenţie de turism. 


Citeşte şi:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: