Cele mai frumoase insule private

Cele mai frumoase insule private

Insula Necker din Marea Caraibelor. FOTO: privateislandsmag.com

Există din ce în ce mai multe moduri în care bogaţii lumii doresc să-şi etaleze resursele financiare. Unii cumpără iahturi de milioane de dolari, iar alţii cheltuiesc milioane pe o piesă de artă. Într-o categorie aparte se numără însă cei care merg mai departe, cumpărându-şi propria insulă.

Următoarele insule sunt unele din cele mai frumoase locuri din lume, iar ceea ce este şi mai interesant este faptul că o parte din ele pot fi închiriate.

1.Insula Mago, Fiji

FOTO: top-10-list.org

Condiţiile din insulele din Fiji sunt un vis, datorită acestui motiv Mel Gibson a cumpărat insula Mago cu 15 milioane de dolari. Având o suprafaţă totală de 5400 de acri, Mago este un din cele mai mari insule private. Actorul a ales acest loc pentru că este departe de civilizaţie şi îi poate oferi liniştea necesară pentru vacanţele sale.

2.Insula Necker din Marea Caraibelor

FOTO: top-10-list.org

Insula Becker a fost cumpărată în anul 1979 de unul din magnaţii din lumea afacerilor din Marea Britanie. Cu toate că este o insulă privată, aceasta poate fi închiriată, suma pentru o zi singură zi ridicându-se la 15.000 de dolari.

3.Musha Cay, Bahamas

FOTO: top-10-list.org

Magicianul David Copperfield este fericitul proprietar al acestor patru insule din Bahamas. Copperfield a cheltuit pentru aproape 50 de milioane de dolari pentru a fi cel care se bucură de frumuseţea oferită de acest loc din Bahamas.

4.Insula Skorpios, Grecia

FOTO: top-10-list.org

Una din cele mai frumoase insule de pe pământ, insula grecească Skorpios este deţinută de un mare om de afaceri din domeniul transportului maritim, Aristotel Onassis. Omul de afaceri grec este considerat cel care iniţiat trendul cumpărării insulelor private în anii 60. Valoarea insulei Skorpios în prezent este cotată la aproape 200 de milioane de dolari.

5.Bonds Cay, Bahamas

FOTO: top-10-list.org

Cei 700 de acri ai insulei reprezintă proprietatea a trei persoane celebre: Shakira, Alejandro Sanz şi Roger Waters. Insula a fost achiziţionată la aproape 16 milioane de dolari, cei trei dorind ca în acest loc să realizeze o cultură puternică de viţă de vie pe lângă petrecerea vacanţelor.

6.Pender Harbour, Canada

FOTO: top-10-list.org

Insula Pender Harbour a lui Robin Williams este foarte apropiată de insula lui Gene Hackman din Columbia Britanică, Canada. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările