Cele mai extravagante cerinţe ale vedetelor la bordul avioane private

Cele mai extravagante cerinţe ale vedetelor la bordul avioane private

Vedetele au avut cerinţe bizare când au călătorit cu avioanele private FOTO Arhivă

Celebrităţile abuzează uneori de privilegii şi duc totul la nivel de ridicol. Este şi cazul vedetelor care călătoresc cu avioanele private şi care au, de cele mai multe ori, cerinţe cu totul scandaloase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atunci când eşti vedetă ai anumite avantaje. Unul dintre acestea este posibilitatea de a merge cu un avion privat acolo unde îţi doreşti. Compania JetSmarter, una dintre cele mai căutate din Statele Unite ale Americii, oferă servicii unor nume precum Kim Kardashian şi Jamie Foxx, în schimbul unei sume de 10.000 de dolari pe an. Pe lângă posibilitatea evitării fanilor şi paparazzilor, firma dă şansa vedetelor să dea curs cerinţelor de tot felul. Numai că unele dintre ele sunt cu adevărat extravagante şi scandaloase. Iată mai jos o parte dintre ele, evidenţiate de travelandleisure.com

Cerinţele scandaloase ale vedetelor 

- O vedetă i-a cerut personalului de pe avion să existe la bord crini albi din Casablanca.

- O altă vedetă a cerut ca toate obloanele ferestrelor să fie trase pentru a putea călători în întuneric.

- O vedetă a transformat avionul în cabina ei de probă. Pentru că se află mereu pe drumuri, această vedetă îşi ia echipa de stilişti şi petrece tot timpul zborului croindu-şi haine şi stabilind ce urmează să poarte.

- Un cuplu de vedete a plătit un zbor către nicăriei, cu o sumă din şase cifre. Zborul a durat şase ore şi practic a fost o buclă în gol pentru că avionul a aterizat de unde a decolat. Vedetele au avut la bord o sticlă foarte scumpă de vin, tratamente spa, îngrijirea pielii din partea unui expert şi au beneficiat şi de manichiură şi de pedichiură. Au adus un chef de renume mondial la bord pentru a găti şi au plătit o cântăreaţă de operă să le cânte o oră.

- O vedetă a luat un avion privat din New York către Florida de Sud pentru a-şi lua un telefon.

- O altă vedetă a închiriat un zbor pentru a transporta haine în oraşul ei natal, după ce cumpărase prea multe şi nu avea ce face cu ele.

- În timpul unui zbor, o vedetă a ascultat doar muzica lui Liberace.

- Dresori de câini au urcat la bordul unui avion pentru a antrena animalul unei vedete.

- O vedetă şi-a adus degustători de mâncare pentru a se asigura că alimentele servite sunt pe placul ei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: