Cele mai colorate locuri de pe Pământ. Destinaţii turistice inedite

Cele mai colorate locuri de pe Pământ. Destinaţii turistice inedite

Insula Procida se numără printre cele mai colorate locuri din lume/Imagini www.purewow.com

Amatorii de destinaţii turistice inedite au de unde alege. Există multe locuri pitoreşti, foarte colorate, unele naturale, altele realizate de mâna omulului. Toate aceste destinaţii vor rămâne cu siguranţă în amintirea iubitorilor de frumos din întreaga lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre cele mai frumoase şi colorate locuri din lume se numără câmpurile de levănţică din Provence, Franţa. Aceste câmpuri par nesfârşite, iar regiunea nu este doar frumoasă, ea îl încântă pe turist şi cu mirosul puternic, extrem de plăcut, de lavandă.

Indiferent de anotimp, micuţa insulă italiană Procida este o pată de culoare pe albastrul Mediteranei. Casele de aici sunt văruite în culori vii, asemeni unor bomboane gustoase.

Lacul Retba din Senegal pare să fie extrem de poluat din cauza culorii sale roz. În realitate însă, culoarea este dată de o specie de bacterii inofensive pentru oameni, care se dezvoltă în apele lui sărate.

Primăvara, câmpurile de lalele din Olanda, combinate cu plantaţiile de narcise şi de zambile oferă turiştilor o privelişte care pare desprinsă din cărţile de poveşti. Totul este însă cât se poate de real.

Lacul Natron din Tanzania este atât de sărat încât aici nu pot trăi specii de flora sau de faună. Este însă un loc pitoresc datorită culorii sale roşiatice , care contrastează cu malurile portocalii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările