Cele mai căutate locuri exotice pentru luna de miere. Cât costă şi ce cadouri preferă mirii

Cele mai căutate locuri exotice pentru luna de miere. Cât costă şi ce cadouri preferă mirii

Atât nunta, cât şi luna de miere rămân două momente-cheie în viaţa fiecărui om. În ultimul an, din punct de vedere turistic s-a constatat o creştere de 20% pe acest segment comparativ cu 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Potrivit statisticilor, o categorie tot mai mare de clienţi preferă o nuntă restrânsă, urmată firesc de o săptămâna de miere într-o destinaţie exotică versus o nuntă costisitoare în România. Astfel, turiştii noştri sunt din ce în ce mai dornici să marcheze acest eveniment din viaţa lor într-un loc paradisiac, precum Mauritius, Maldive sau Seychelles şi îşi aliniază dorinţele cu trendul mondial, marcând acest eveniment special într-o locaţie selectă, exotică, cu servicii multiple incluse”, declară Sorin Stoica, CEO Eturia  
  
Printre destinaţiile-vedetă pentru organizarea unei nunţi sau pentru petrecerea lunii de miere, specialiştii Eturia recomanda: insulele Oceanului Indian (Maldive, Mauritius, Seychelles), Republica Dominicană sau Cuba, Brazilia, Filipine şi Argentina. Se constată un trend al organizării nunţilor pe insule exotice, ce oferă peisaje de vis (Maldive, Mauritius, Seychelles), în vreme ce pentru luna de miere, tinerii căsătoriţi preferă şi circuite în locaţii cosmopolite, animate, precum Brazilia, Argentina, Costa Rica.
 
Costurile aferente unor astfel de vacanţe tematice porneşte de la 3050 euro de persoană, dar include servicii extra, pe lângă asigurări complexe de călătorie şi transport. Printre serviciile de care beneficiază un cuplu atunci când alege un pachet de nuntă într-o destinaţie exotică amintim:  
 
- cazare într-o locaţie exclusivistă; 
 
- organizator personal pentru eveniment; 
 
- locaţie specială pentru eveniment şi decorarea acesteia; 
 
- mic-dejun festiv în dormitor în ziua următoare evenimentului; 
 
- buchetul miresei; 
 
- butoni pentru mire; 
 
- tortul miresei;  
 
- cameră separată pentru mireasă în ziua nunţii; 
 
- sticlă de şampanie şi canapés după ceremonie; 
 
- servicii de coafor şi machiaj pentru mireasă; 
 
- tratament spa pentru mireasă, ce include manichiura şi pedichiură luxury, masaj; 
 
- tratament spa şi masaj pentru mire; 
 
- cină festivă cu patru feluri de mâncare într-o locaţie privată; 
 
- decor romantic în cameră mirilor;
 
- cadou din partea hotelului.
  
În ceea ce priveşte luna de miere, pachetele de vacanţă cele mai căutate sunt în locaţii dintre cele mai diverse, de la exoticele Seychelles, Hawaii şi Bora Bora, până la cosmopolita Argentina.
 
Astfel, tarifele pentru luna de miere pornesc de la 1.200 de euro de persoană (Bali) şi ajung până la aproximativ 5.400 euro de persoană (Bora Bora). Serviciile speciale pentru această ocazie, incluse în cadrul pachetelor sunt: 
 
coşuri cu fructe la sosire; 
 
- o sticlă de vin la sosire; 
 
- o cină cu patru feluri de mâncare, la lumina lumânărilor, pentru cuplu; 
 
- decoraţiune romantică a camerei în noaptea sosirii; 
 
- tort festiv; 
 
- acces la spa; 
 
- mic-dejun servit în cameră. 
  
Există de asemenea cupluri ce sărbătoresc reînnoirea jurămintelor sau chiar nunta de argint ori aur în aceste locaţii exotice. 

„Important de ştiut este faptul că experienţă ultimilor ani, numărul mare de parteneri locali şi relaţia directă cu marile lanţuri hoteliere ne permite să putem personaliza fiecare element al vacanţei, astfel încât ţinerii îndrăgostiţi să aibă parte de o experienţă memorabilă. De asemenea, constatăm în ultima perioadă o deschidere a oamenilor către alte culturi: sunt cupluri care aleg să îşi organizeze nunţile în stil indian sau, de ce nu, în locaţii tropicale precum Zanzibar, Mexico şi Hawaii, bucurându-se de tradiţiile locale. Totodată, din ce în ce mai multe cupluri aleg să spună “da” într-un context adventure, fie sub apă, fie la mare înălţime (în avion sau balon cu aer cald), fapt ce ne provoacă permanent”, a declarat Sorin Stoica, CEO Eturia. 
  
  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: