Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. 5 destinaţii inedite

Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. 5 destinaţii inedite

Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia/FOTO Wikipedia/Insula Milos

Pentru familiile cu copii care vor să se bucure de frumuseţea Greciei şi de tot confortul necesar există mai multe hoteluri care pot asigura un sejur de vis. Aici, cei mici se pot juca în voie şi în siguranţă în locuri special amenajate, iar părinţii se vor putea relaxa pe plajă sau la piscina hotelului. Întreaga familie va beneficia de cazare în camere spaţioase şi de mâncare bună, în cele mai bune hoteluri de familie din Grecia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Publicaţia Guardian a ales câteva dintre cele mai frumoase şi inedite hoteluri destinate familiilor.

1. Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. Hotelul Ammos, din Chania, insula Creta

Este un hotel foarte stilat, proprietarul aducând în fiecare an îmbunătăţiri, iar clienţii sunt de fiecare dată mulţumiţi. Complexul este ideal pentru copiii mici şi bebeluşi. Plaja este nisipoasă, există o piscină pentru copii, o cameră mare de joacă, iar angajaţii sunt oricând gata să ofere tot ajutorul necesar.

(FOTO crete-hotels-rooms.com/ Hotelul Ammos)

Pentru cazarea unei familii numeroase, de 4 persoane, există apartamente foarte frumoase, dar rezervarea trebuie făcută cu un an înainte, pentru că este foarte mare cererea. Un apartament costă de la 105 euro pe noapte, pentru doi adulţi şi unul sau doi copii.

2. Ferma Tractorul Roşu (Red Tractor Farm), Kea

Kea este la doar o oră de mers cu ferryboatul din portul Lavrion (Atena), iar Red Tractor este o fermă cu un aspect pitoresc, ideal pentru cei care îşi doresc o vacanţă rurală. Aici, copiii pot lua parte la treburile gospodăreşti, pot ajuta la gătit, iar mâncarea este 100% organică.

(Foto Guardian.com)

Conacul este situat printre măslini, iar plaja este în apropiere. Camerele sunt cochete, cu şemineu şi locuri speciale pentru dormit pentru copii. O noapte costă aici 110 euro pentru o familie formată din doi adulţi şi un copil.

3. Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. Hotel Ydrousa, Isternia, insula Tinos

Situat pe insula Tinos din Marea Egee, casa de oaspeţi are doar 5 studiouri şi apartamente. Camerele sunt decorate simplu, cu lemn, iar terasele camerelor par suspendate între cer şi mare.

(FOTO Portoraphael.gr/portul din Tinos)

Zona este foarte liniştită, sunt puţini turişti, iar preţul pentru o noapte de cazare este de 80 de euro pentru un studio, unde pot dormi doi adulţi şi doi copii. Studiourile au şi o bucătărie complet utilată. Din Tinos se poate ajunge în doar 30 de minute în insula Mykonos, cu un ferryboat.

4. Corona Borealis, insula Naxos

Este un complex cu doar 7 apartamente, situat într-o zonă restrasă, pe un deal unde numai caprele şi oile pot deranja liniştea familiilor cazate aici. Arhitectura complexului este în stilul clasic al insulelor Ciclade, iar interiorul este un amestec de antichităţi şi artă modernă.

(Foto Guardian.com)

Meniul conţine numai produse locale, iar mâncarea este gătită special pe comandă, după preferinţele turiştilor. Pe insulă sunt multe plaje frumoase, situri arheologice şi oraşe medievale, care pot fi vizitate într-un tur cu o maşină închiriată. Cazarea pentru o noapte într-un apartament costă de la 120 de euro.

5. Cele mai bune hoteluri de familie din Grecia. Kapetan Tasos, insula Milos

Situat în orăşelul de pescari Pollonia, complexul de apartamente este construit în stilul cicladic. Copiii pot dormi pe canapele extensibile, dar există şi pătuţuri de bebeluş, care pot fi oferite gratuit.

(Foto Splendia.com)

Există piscină pentru copii, iar plaja se află la doar 300 de metri de hotel. În apropiere există terenuri de volei, de baschet şi locuri de joacă. Hotelul asigură la cerere serviciu de babysitting. Un apartament care poate găzdui 4 persoane costă de la 95 de euro pe noapte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările