Cel mai periculos hotel din lume: o fostă bază din Oceanul Atlantic, înconjurată de rechini, face furori între turişti FOTO

Cel mai periculos hotel din lume: o fostă bază din Oceanul Atlantic, înconjurată de rechini, face furori între turişti FOTO

Frying Pan Tower atrage curioşii graţie amplasării inedite FOTO „The Sun“

Un hotel aflat practic în mijlocul Oceanului Atlantic este considerat a fi unul dintre cele mai periculoase din lume, însă atrage turişti în mod constant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poate că nu are un centru spa, o sală adecvată unde să serveşti cine sau piscină, dar camerele unicat şi micul dejun sunt suficiente pentru o experienţă cu adevărat de neuitat undeva în largul Oceanului Atlantic, acolo unde se regăseşte unul dintre cele mai ciudate şi periculoase hoteluri ale lumii. Localizată la 48 de kilometri în largul coastei Cape Fear, din Carolina de Nord, Frying Pan Tower este o fostă bază a pazei de coastă din Statele Unite ale Americii, care a fost abandonată din 1970. Supranumit „Cimitirul Atlanticului“, ineditul hotel este renumit pentru zona de rechini în care se află şi pentru uraganele care trec razant pe lângă el, scrie „The Sun“.

Pentru 498 de dolari pentru două nopţi, o persoană poate să aibă parte de vederi fără de sfârşit ale Oceanului Atlantic, dar şi de facilităţi precum duş, energie electrică şi chiar Wi-Fi. Accesul la hotel se face doar cu ajutorul elicopterului sau al unei bărci, iar pentru asta doritorii trebuie să mai scoată alţi bani din buzunar. Frying Pan Tower dispune de opt dormitoare, iar spaţiul este suficient pentru a găzdui 12 persoane. Interiorul a fost păstrat cât se poate de original, pentru a lăsa aerul specific anilor 1970 să fie simţit de turişti. 

FOTO „The Sun“ 

FOTO „The Sun“ 

FOTO „The Sun“ 

Richard Neal, proprietarul hotelului, a cumpărat această bază pentru 500.000 de dolari atunci când guvernul american a scos-o la licitaţie în 2010. „Practic, mi-am cumpărat o casă foarte mare, precum cele din copac. Atunci când am deschis uşa unei camere miroase a anii 1960. Parcă am păşit prin istorie, nimic nu se schimbase. E ca o cutie gigantică de jucării, găseşti tot felul de lucruri distractive de făcut. M-am îndrăgostit de acest loc iremediabil, din prima clipă“, a zis el. 

FOTO „The Sun“ 

FOTO „The Sun“ 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: