Cea mai scumpă vacanţă de 1 Mai. Un cuplu de români a plătit zeci de mii de euro pentru un sejur în Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru un cuplu din România, banii n-au fost o problemă pentru mini-vacanţa de 1 Mai. Îndrăgostiţii au plătit, pentru un apartament de lux în Dubai, situat sub apă, 42.500 de euro, arată un comunicat al companiei de turism TUI TravelCenter, fiind cel mai scump pachet vândut de agenţie de Ziua Muncii.

„Acesta este cel mai scump pachet vândut de Ziua Muncii. Este vorba de un sejur de şapte nopţi în perioada minicavacanţei de 1 Mai, la un hotel emblematic al Dubai-ului, Atlantis The Palm 5 stele, în valoare de 42.500 de euro, cumpărat de un cuplu de români. Aceştia vor călători cu avionul la business class, vor beneficia de transfer privat şi se vor caza într-un apartament de lux situat sub apă“, a afirmat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al companiei, în comunicatul companiei.

Potrivit datelor oferite de companie, românii au mai preferat, ca destinaţii externe de 1 Mai, în special ţări precum Bulgaria, Grecia, Turcia şi Spania, dar o parte din ei s-au orientat şi către locuri exotice, ca Thailanda, Republica Dominicană şi Maldive.

„Dacă în urmă cu câţiva ani turiştii români preferau destinaţiile exotice doar în sezonul de vârf, şi anume în intervalul noiembrie-martie, acum găsesc motive să călătorească acolo în orice perioadă a anului, inclusiv de 1 Mai, mai ales că din punct de vedere al preţului acestea sunt din ce în ce mai accesibile. Practic, turiştii pot merge în orice lună din an în destinaţii exotice precum Tahilanda, Maldive, Mauritius, Republica Dominicană, Mexic“, a declarat Cosmin Marinof. Directorul companiei a mai spus că tarifele pentru o astfel de vacanţă, în această perioadă, încep de la 550 de euro de persoană, reprezentând o treime din tariful minim pe care îl plăteau turiştii pentru o astfel de destinaţie în urmă cu 5-6 ani.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite