Ce se petrece în „Domul Orgiei”, cortul desfrâului care atrage mii de oameni la unul dintre cele mai ciudate festivaluri din lume VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de muzică Burning Man, care se desfăşoară până pe 5 septembrie la Black Rock City, un oraş construit temporar în Nevada, SUA, este considerat unul dintre cele mai bizare astfel de evenimente din lume. Una dintre atracţiile principale ale festivalului este „Domul Orgiei”, un loc unde sunt acceptate şi încurajate relaţiile sexuale de orice fel.

Dacă pentru cei mai mulţi participanţi la un festival muzical distracţia se reduce la consum de alcool şi nopţi nedormite pe ritmuri îndrăcite, la festivalul Burning Man din SUA, care se află în plină desfăşurare, participanţii au la dispoziţie un cort numit Domul Orgiei (Orgy Dome) unde pot participa la partide de sex în grup, indiferent dacă sunt heterosexuali, bisexuali, homosexuali sau lesbiene. 

Sunt acceptate şi persoane care se mulţumesc doar să privească orgiile sexuale din cortul amenajat pentru a face astfel de întâlniri cât mai confortabile, notează publicaţia The Sun.

Din cele 70.000 de persoane care iau parte la Burning Man, cel mai important festival în aer liber din America de Nord, 10.000 de oameni s-au distrat anul trecut în „Domul Orgiei”, aşa cum este botezat cortul instalat la iniţiativa asociaţiei ”And Then There’s Only Love”. 

Spaţiul este descris ca fiind un „tărâm sexual pozitiv, pentru cupluri sau grupuri, unde este binevenită iubirea în toate formele sale”, notează publicaţia „The Sun”. Oricine este primit cu braţele deschise, indiferent de orientarea sexuală.

image

Captură YouTube

Unul dintre cei care au avut ocazia să participe la partidele de sex care se încing în cort a povestit că „Domul Orgiei” este amenajat cu gust, are din plin prosoape curate şi pernuţe, dar mai ales aer condţionat pentru ca participanţii la orgii să se simtă în largul lor. Intrarea în cort este păzită şi trebuie să ai un partener ca să poţi intra. Totuşi, după intrarea în cort, adesea se face schimb de partneri, după cum au relatat sub protecţia anonimatului mai mulţi participanţi, citaţi de publicaţia „The Sun”.

image

Captură YouTube

De regulă, domul este ocupat de cupluri, dar au loc şi partide de sex în trei, uneori grupuri formate din mai multe persoane. Adesea sunt şi alţi oameni care privesc de pe margine. De altfel, voyeurismul este o practică destul de întâlnită în cort.

Dacă cineva nu vrea să facă ceva anume în timpul partidelor de sex şi cere acest lucru, de regulă, cel rugat încetează imediat. Oricum, oamenii care păzesc intrarea sunt puşi acolo tocmai pentru a preveni şi pentru a rezolva orice problemă care ar putea să apară, după cum a povestit unul dintre participanţi.

Domul este echipat inclusiv cu mese de masaj, canapele, saltele acoperite cu lenjerie, dar şi rezerve de prezervative şi lubrifianţi. Tot aici se organizează şi cursuri de sadomasochism pentru începători, de masaj erotic şi nopţi tematice pentru sex în trei şi concursuri cu premii pentru amantul care geme cel mai tare.

Jocelyn, în vârstă de 28, din Portland, Oregon, a povestit pentru publicaţia „Daily Mail” că în Domul Orgiei a făcut pentru prima dată sex în grup alături de soţul ei.

„Totul a început încă din zona de aşteptare, unde o persoană a început să-mi maseze capul, gâtul şi umerii, în timp ce o alta îmi masa picioarele, iar altcineva mă ţinea de mână. Podeaua domului este făcută din cauciuc negru, peste tot sunt împrăştitate saltele acoperite cu lenjerie mereu curată, pentru că este schimbată. Oamenii sunt încurajaţi să folosească şerveţele umede şi produse dezinfectate pentru mâini”, a relatat Jocelyn.

Organizatorii Domului au extins spaţiul de la an la an, cu ajutorul contribuţiilor venite din partea participanţilor, după cum se vede şi în clipurile de jos, când s-au strâns fonduri pentru ediţiile din 2013 şi 2014 ale festivalului. 

Călătorii



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite