Cartierul morţilor bogaţi, cimitirul de lux unde rudele răposaţilor trăiesc în cavouri utilate modern FOTO VIDEO

Cartierul morţilor bogaţi, cimitirul de lux unde rudele răposaţilor trăiesc în cavouri utilate modern FOTO VIDEO

Unele locuri de veci din „Beverly Hills-ul morţilor”, cum a fost denumit cimitirul privat chinez din Manila, sunt folosite pe post de locuinţe permanente de membrii familiei răposaţilor. FOTO messynessychic.com

Chinezii înstăriţi care trăiesc în capitala filipineză Manila deţin un cimitir de lux imens, în care cavourile sunt de fapt vile opulente, cu dotări moderne şi suficiente dormitoare pentru rudele care vin de departe ca să-şi aducă omagiile celui decedat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unele locuri de veci din „Beverly Hills-ul morţilor”, cum a fost denumit cimitirul privat chinez din Manila, sunt folosite ca orice altă casă de membrii familiei, care nu sunt deranjaţi că trebuie să împartă spaţiul cu trupul neînsufleţit al unei rude. 

Credinţa în viaţa de după moarte a dus în acest caz la nevoia de a etala bogăţia defunctului în semn de respect. De aceea, cavourile trebuie să fie un fel de case pregătite pentru a fi folosite de sufletele care revin pe Pământ, inclusiv cu sistem de aer condiţionat, bucătării utiliate modern, dormitoare şi livinguri spaţioase.

Totuşi, chinezii din Manila nu au respectat pe deplin tradiţia conform căreia inclusiv mormintele bogaţilor ar fi trebuit să ofere o imagine a simplităţii şi demnităţii, aşa cum stă scris pe faţadele unora dintre cavourile vechi. 

Cimitirul a devenit în timp o adevărată atracţie turistică, iar vizitatorii trebuie să plătească o taxă de intrare pentru a admira cartierul de lux al morţilor.

FOTO messynessychic.com

FOTO messynessychic.com

FOTO messynessychic.com

FOTO messynessychic.com

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările