Călugării canibali din Varanasi: tribul indian care se hrăneşte cu carne de om, bea din cranii şi trăieşte printre cadavre

Călugării canibali din Varanasi: tribul indian care se hrăneşte cu carne de om, bea din cranii şi trăieşte printre cadavre

Arhivele arată că tribul există încă din secolul al XVII-lea, când un membru, Baba Kinaram, a trăit până la vârsta de 170 de ani. FOTO Daily Mail

Călugării tribului Anghori, temuţi pe teritoriul Indiei şi exilaţi în Varanasi, se hrănesc cu carne de om şi trăiesc înconjuraţi de cadavre, cu credinţa că viaţa printre cei morţi îi va lumina din punct de vedere spiritual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile incredibile cu călugării indieni ai tribului Anghori, care se hrănesc cu carne de om, au fost capturate de fotograful italian Cristiano Ostinelli, care a petrecut ceva timp alături de membrii fiorosului trib pentru a descoperi mai multe despre cultura acestuia.

Misterioşii călugări Anghori trăiesc în cimitire şi se hrănesc cu carne de om, beau din cranii umane şi smulg capetele animalelor vii cu dinţii în timpul ritualurilor lor, când meditează aşezaţi pe grămezi de cadaver, pentru iluminare spirituală.

„Indienilor le este teamă de ei. Spun că pot prezice viitorul, merge pe apă şi chiar că fac profeţii demonice”, povesteşte Ostinelli, potrivit „Daily Mail”.

Călugării cu faţa pictată folosesc o combinaţie de marijuana şi alcool în timp ce meditează, pentru a lepăda mai uşor grijile lumeşti şi pentru a se apropia de zeul hindu Shiva. Aceştia evită posesiile materiale şi umblă de cele mai multe ori fără haine, încurajând detaşarea de uman. Arhivele arată că tribul există încă din secolul al XVII-lea, când un membru, Baba Kinaram, a trăit până la vârsta de 170 de ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: