Burgeri şi cartofi prăjiţi în saună: ţara în care s-a deschis primul SPA într-un local fast-food FOTO VIDEO

Burgeri şi cartofi prăjiţi în saună: ţara în care s-a deschis primul SPA într-un local fast-food FOTO VIDEO

Oricât ar putea să pară de bizat, gigantul fast-food Burger King a deschis două săli de saună într-unul dintre localurile sale din Helsinki, în capitala Finlandei. FOTO Facebook

În dorinţa de a promova ideea de relaxare totală, Burger King a inaugurat primul SPA într-unul dintre localurile sale fast-food. Este suficient să dai comanda când ajungi în local şi apoi să mergi la saună şi să aştepţi tava cu preparatele comandate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oricât ar putea să pară de bizat, gigantul fast-food Burger King a deschis două săli de saună într-unul dintre localurile sale din Helsinki, în capitala Finlandei. 

Conceptul de fast-food SPA este prezentat ca o modalitate de destindere şi de socializare, sauna fiind extrem de populară în rândul finlandezilor, informează publicaţia Fortune.

Cea mai mare dintre saunele Burger King are o capacitate de 15 locuri, în cea de-a doua intră 10 persoane, iar pe site-ul dedicat proiectului se menţionează că este locul perfect pentru întâlniri amicale sau profesionale. 

Într-o cameră alăturată zonei de saună a fost amenajată o sală de activităţi dotată cu un televizor cu diagonala de 121 de cm, consolă de jocuri  Playstation 4, iar culorile brandului fast-food, galben şi albstru, se regăsesc în amenajarea SPA-ului. Cei interesaţi să rezerve SPA-ul timp de trei ore trebuie să scoată din buzunar 250 de euro.

FOTO Facebook 

FOTO Facebook 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: