Bilete de avion reduse şi cu 40% pentru 100 de destinaţii intercontinentale: cu cât s-au ieftinit şi călătoriile Bucureşti-Amsterdam

Bilete de avion reduse şi cu 40% pentru 100 de destinaţii intercontinentale: cu cât s-au ieftinit şi călătoriile Bucureşti-Amsterdam

Începând de luna aceasta Air France KLM reduce tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam de la 159 la 139 euro. FOTO tripadvisor.com

O cunoscută companie aeriană a redus preţul biletelor de avion cu până la 40% pentru mai mult de 100 de destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian. Tariful de bază a scăzut şi pentru călătoriile Bucureşti-Amsterdam.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campania demarată de Air France KLM s-a conturat ţinând cont de opţiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinaţiilor cu preţurile cele mai mici se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români: Asia şi America de Nord.

Pe continentul nord - american preţurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 569 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto şi 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston şi Montreal.

Pentru călătorii care îşi doreau să ajungă în Brazilia, au fost puse în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoană, dus-întors, adică o reducere de 35 – 40% faţă de preţul normal al biletului.

Asia este o destinaţie excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală, iar pasionaţii de călătorii îşi pot achiziţiona bilete cu până la 50% reducere, cu preţuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing şi de la 519 euro pentru Hong Kong şi Shanghai. Pentru turiştii care îşi doresc să exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-întors. Turiştii vor putea să îşi rezerve destinaţia dorită până pe 26 Ianuarie 2016 iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 Iunie 2016 (data întoarcerii în ţară).

O alta veste bună pentru turiştii români este scăderea tarifului de bază pentru călătoriile Bucureşti - Amsterdam. Dacă până acum cel mai mic tarif disponibil (în afara promoţiilor) era de 159 euro de persoana, dus-întors, începând de luna aceasta tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro. Preţul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziţionate cu minim 14 zile înainte de călătorie şi este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o sâmbătă inclusă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările