Bilete de avion cu reduceri până la 40%: 6 zile de oferte speciale către destinaţii din întreaga lume

Bilete de avion cu reduceri până la 40%: 6 zile de oferte speciale către destinaţii din întreaga lume

FOTO Shutterstock

KLM lansează astăzi, 5 februarie, campania “Doar 6 zile”, cu preţuri promoţionale la peste 25 de destinaţii intercontinentale. Campania se desfăşoară pe www.doarsasezile.ro până la 10 februarie 2014 şi include reduceri până la 40% faţă de preţurile de listă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedetele acestei promoţii sunt destinaţii din Asia şi America Centrală şi de Sud, preţurile începând de la 499 euro. Sunt incluse marile metropole asiatice Beijing (499 EUR), Guangzhou (539 EUR), Kuala Lumpur (559 EUR), Osaka (599 EUR), Singapore (539 EUR), Shanghai (529 EUR), dar şi destinaţii exotice potrivite pentru luna de miere, precum Bali - Denpasar (699 EUR). Pentru America Centrală şi de Sud, în lista de destinaţii promoţionale se regăsesc Panama City (629 EUR), Buenos Aires (699 EUR) şi Lima (899 EUR).

Perioada de călătorie a biletelor la promoţie este până pe 15 iunie 2014 pentru zborurile transatlantice şi până pe 19 iunie 2014 pentru celelalte destinaţii. Tarifele au toate taxele incluse şi implică zborurile dus-întors din Bucureşti către destinaţiile vizate. De asemenea, biletele pot fi rezervate pe www.klm.com sau la agenţiile de turism partenere.

„După succesul înregistrat de campania KLM - „Doar 6 Zile” din toamna anului trecut, am decis stabilirea unei noi perioade promoţionale de 6 zile, în care toţi pasionaţii de vacanţe sau cei care călătoresc în interes de afaceri îşi pot rezerva biletul de avion pentru următoarea călătorie la preţuri cu până la 40% mai mici. Pentru anul 2014 ne propunem să creştem frecvenţa promoţiilor, dar şi numărul destinaţiilor la preturi promoţionale.’’ a declarat Nicoleta Vişan, Marketing Manager Air France KLM Romania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: