Bătaie între călători beţi la bordul unui avion Wizz Air: căpitanul, obligat să întârzie aterizarea

Bătaie între călători beţi la bordul unui avion Wizz Air: căpitanul, obligat să întârzie aterizarea

Bătaie la bordul unui avion WizzAir

Incident ieşit din comun la bordul unui avion WizzAir. Călătorii au refuzat să respecte procedurile după ce au consumat băuturi alcoolice, iar căpitanul a refuzat aterizarea şi a cerut intervenţia poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mulţi pasageri britanici au fost arestaţi după ce un avion Wizz Air ce please din Luton, Anglia, a fost nevoit să amâne aterizarea la Budapesta, scrie The Independent.

Zborul 2208 era pe punctul de a ateriza pe aeroportul Ferihegy, la marginea capitalei ungare, când un pasager, aparent beat, s-a ridicat de pe scaunul său pentru a merge la toaletă, deşi căpitanul făcuse anunţul prin care solicita pasagerilor să rămână aşezaţi. Un însoţitor de zbor i-a atras atenţia pasagerului turmentat că trebuie să rămână aşezat, însă acesta a refuzat. 

Căpitanul aeronavei a decis să anuleze aterizarea.

Întoarcerea din drum a aeronavei şi refuzul pasagerului de a se aşeza a stârnit furia altor turişti, care s-au ridicat de pe scaune şi s-au luat la bătaie cu pasagerul. Toţi cei implicaţi în bătaia din avion ar fi consumat cantităţi consistente de băuturi alcoolice.

După ce pasagerii bătăuşi s-au calmat, avionul a survolat nordul Ungariei şi a aterizat în cele din urmă la Budapesta, cu o întârziere de jumătate de oră.

Cei implicaţi în incident au încercat să îşi ia bagajele şi să părăsească avionul, însă pilotul a anunţat că a chemat poliţia, anunţ primit cu aplauze de ceilalţi pasageri ai aeronavei.

Avionul, un Airbus A320, avea la bord 170 de pasageri şi membri ai echipajului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: