Povestea tânărului care a dormit în casele a peste 21 de femei agăţate pe Tinder, călătorind în acest fel prin toată Europa

Povestea tânărului care a dormit în casele a peste 21 de femei agăţate pe
Tinder, călătorind în acest fel prin toată Europa

A dormit în casele a peste 21 de femei  agăţate pe Tinder, călătorind în acest fel prin toată Europa

Couchsurfingul este un lucru, tindersurfing este cu totul altceva. Conceptul a fost creat de un tânăr belgian care a petrecut două luni prin Europa, rămânând peste noapte doar în casele femeilor pe care le cunoscuse prin intermediul aplicaţiei Tinder.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anthony Botta, un belgian în vârstă de 25 de ani din Bruxelles, a vizitat opt ​​ţări diferite - Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Cehia şi Polonia - şi a petrecut nopţile în casele a 21 de femei, scrie The Independent.

Este un mod incontestabil de a economisi bani, dar nu acesta a fost scopul lui Botta. După ce a terminat studiile universitare, înainte de a începe să lucreze în marketing, belgianul a decis că vrea să facă ceva inedit în ultima sa vacanţă.

„Economisirea de bani joacă un rol important, dar este vorba mai mult despre întâlnirea cu oameni noi şi despre descoperirea unor locuri unde nu am fost niciodată. Imi place sa ies din zona mea de confort si Tindersurfing m-a ajutat să fac acest lucru“, a spus belgianul pentru The Independent.

Cum funcţionează

Înainte de a ajunge într-un oraş nou, Botta, care este bilingv, îşi stabileşte locaţia pe Tinder, pentru a-i permite să găsească o nouă compatibilitate. „Nu sunt foarte pretenţios, pentru ca în final tot ce caut este un loc unde să stau“, a spus tânărul.

„După câteva zile mi-am dat seama că nu pot petrece trei ore pe zi doar vorbind pe Tinder. Aşa că am făcut următorul plan de joc: spărgeam gheaţa cu «Tu eşti prima mea compatibilitate în acest oraş» şi apoi trimiteam link-ul videoclipului de pe canalul meu Youtube care prezintă proiectul «Vreau să fii gazda mea», a povestit belgianul.

Reacţiile au fost diferite

„Cele mai multe au fost de genul «Wow, asta este chiar interesant, dar nu pentru mine. Îţi doresc mult noroc în călătoriile tale“, îşi aminteşte Botta.

Dar, desigur, un tip care călătoreşte doar cu Tinder nu va fi plăcut niciodată de toată lumea, aşa că a avut şi comentarii negative şi insulte. Belgianul povesteşte că ultima sa gazdă a fost o experienţă total neplăcută. După două luni de călătorie, a ajuns într-un loc mic, murder, din Polonia. Atât de mic încât femeia spăla vasele în duş.  Apa nu se scurgea, iar cada era plină de păr. Îm plus, aceasta era fumătoare.

Experienţe pozitive

„În Munchen am rămas cu o doamnă care locuia într-un conac adevărat. Casa aceea era extraordinară. Piscină, saună, jacuzzi, chiar şi sală de gimnastică proprie. Era pe aceeaşi stradă cu locuinţele unor fotbalisti celebri din Bayern Munchen.

Şi da, Botta se cuplează cu gazdele, dar spune că niciodată nu au stabilit acest lucru dinainte. „Până la urmă este ca o întâlnire normală Tinder: uneori ne ducem la culcare împreună, alteori nu. Dacă nu există conexiune, atunci dorm cu bucurie pe canapea“, a spus tânărul.

Botta spune că nu ar recomanda niciodată femeilor să încerce această variantă de a folosi Tinder, amintind de lipsa certitudinii că acestea vor fi în siguranţă în casele în care ajung.

Acum lucrează la Bruxelles, dar intenţionează să viziteze America sau Noua Zeelandă, prin aceeaşi metodă.

 

 

 

 

citeste totul despre: