În ce top întocmit de CNN a fost inclus oraşul Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluj-Napoca a fost inclus în clasamentul cu cele mai frumoase oraşe din Europa care nu sunt sufocate de turişti, întocmit de CNN.

Cluj-Napoca a fost inclus, într-un clasament realizat de CNN, în top 20 cele mai frumoase oraşe din Europa care nu sunt sufocate de turişti. 

Publicaţia a notat despre Cluj că este al doilea oraş ca mărime din România şi reprezintă punctul de oprire pentru călătorii care vor să exploreze Munţii Apuseni şi vestigiile istorice ale Transilvaniei.

De asemenea, CNN punctează că Biserica Sfântul Mihail şi Fabrica de Pensule sunt obiective turistice ce nu trebuie ratate. 

Jurnaliştii CNN mai spun că oraşul este plin de cafenele, baruri şi pieţe pitoreşti, iar toate oportunităţile pe care le oferă vizitatorilor fac din Cluj-Napoca oraşul din România care „are tot ce trebuie pentru a fi o destinaţie ideală pentru un city break“. 

În acelaşi top au mai fost incluse oraşele Orange din Franţa, Norwich din Anglia, Aarhus din Danemarca, Anvers din Belgia, Haga - Olanda, Sarajevo - Bosnia, Pristina - Kosovo, Malmo - Suedia, Aberdeen din Scoţia, Berna - Elveţia, Wroclaw - Polonia, Tbilisi - Georgia, Minsk - Belarus, Erevan - Armenia, Debreţin - Ungaria, Ankara - Turcia, Plovdiv - Bulgaria, Trondheim din Norvegia şi Torino - Italia.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite