SUMAR: În primul articol am povestit despre zboruri, Colombo şi localnici. În al doilea articol, v-am vorbit despre zona de sud a insulei, plaje şi temple. În al treilea articol, am povestit experienţa mea la un resort all inclusive din Sri Lanka. 

31. În inima ţării, se află doua locuri cu o energie intensă: Sigiriya şi Dambulla Cave Temple. Imaginile vorbesc de la sine.

 
32. Dacă eşti pasionat de sporturile de apă, Sri Lanka are 1600 km de coasta. Aici vin surferi celebri din întreaga lume, dar şi cei dorinici să înveţe. 
 
 
33. Alege-ţi vacanţa în preajma unui festival mare. Vei putea să porţi tradiţionalele măşti srilankeze şi să dansezi pe străzi până târziu în noapte. 
   
 
34. Viza pentru Sri Lanka se obţine online, plăteşti 35 de dolari şi primeşti confirmarea instant pe email. Viza se ia de aici.

 
35. Fructele sunt divine în Sri Lanka. Nuci de cocos, căpşuni, ananas, papaya, fructul pasiunii şi multe altele. 

 
36. Vizitează Mirissa Beach - un paradis tropical. 

 
37. Eşti pasionat de cascade? Diyaluma Falls are 220 metri, iar traseul spre ea este de neuitat. 

 
38. Sri Lanka este renumită şi ca destinaţie pentru luna de miere, hotelurile de pe coasta de vest având o adevărată tradiţie în zona aceasta. Timp de 3 zile, cât am stat noi în Hikkaduwa, am văzut patru nunţi în grădina hotelului. 
  
 
39. Este o insulă perfectă pentru yoga si wellbeing retreats, dar şi pentru cei care îşi doresc mai multă acţiune: hiking, diving. Deci, toată familia va fi fericită. 
  
 
40. Am „testat” şi Serendib Lounge din aeroport, un loc exotic, unde te poţi relaxa, poţi să mănânci, să bei un cocktail sau chiar să faci un duş, înainte de zbor.


 
Am decolat spre Dubai la apus, lăsând în urmă o insulă magică. 
 
   
Fotografiile sunt realizate de Vlad Semen, cu #SonyA7S.  
 
Vă mulţumesc!