Trotinetele electrice erau menite să rezolve traficul în Roma, dar au devenit „capcane ale morţii” 6

Roma, oraşul etern, a fost invadat, cucerit şi prădat de nenumărate ori de la fondare, de acum aproape 2.800 de ani, şi până azi. Fiecare atac a lăsat urme în tot oraşul, de la ruinele Forumului Roman până la caverna Circului Maxim unde odată se întreceau carele. Actuala invazie a capitalei italiene vine însă de la trotinete electrice - peste 14.000 - carele moderne care blochează trotuarele, deranjează şoferii şi care ucid civili, scrie CNN.

Trotinetele electrice erau menite să rezolve traficul în Roma, dar au devenit „capcane ale morţii” Vezi comentarii 6
Travel
Articol publicitar

Secretul unui zbor ieftin

Secretul unui zbor ieftin

Alegerea celui mai bun preţ pentru un bilet de avion poate fi dificilă. Preţurile se schimbă în mod constant şi nu există nicio modalitate propriu-zisă care să-ţi garanteze că vei plăti cel mai mic preţ. Dar există metode care îţi pot creşte şansele de a găsi oferte bune sau cel puţin de a evita să plăteşti mai mult decât ar trebui.

Cu o experienţă de 20 de ani în domeniile turismului şi aviaţiei, omul de afaceri româno-israelian Meidan Butnaru s-a remarcat, în ultimii 10 ani, drept cel mai important lider de incoming pentru piaţa românească pe curse charter. Pe parcursul acestor ani a atras mai bine de 200 mii de turişti în România.

acum 3 luni · comentarii (4)

Articol dedicat haterilor de pe toate forumurile şi de pe toate reţelele social media. Pentru că sigur au timp să citească şi să comenteze, faţă de alţii care au timp doar să scrie cărţi sau articole şi să construiască. Aştept cu drag hate-urile, pentru a le adăuga la colecţie. Prin hate nu înţeleg critică constructivă ci insulte, calomnii, opinii injurioase şi atacuri la persoană.

acum 5 luni · comentarii (19)

Cunoscutul jurnalist de ştiinţă şi scriitor împlineşte astăzi 80 de ani. Dumitru-Dorin Prunariu: Alexandru Mironov, Alec cum îi spun apropiaţii, este un împătimit al transmiterii cunoştinţelor ştiinţifice şi al declanşării în tineri a dorinţei de a afla mai mult, de a descoperi, de a visa la lumi viitoare care par acum fantastice dar incitante şi care pot fi realizate cu tehnologii viitoare.

acum 5 luni · comentarii (33)

Interviu cu Ada-Maria Ileana, Miss International Romania 2021 / 2022. Ada-Maria Ileana este Miss International România 2021/22 şi urmează să ne reprezinte ţara la cea de-a 60-a ediţie a Miss International, în această toamnă, în Japonia.

acum 5 luni · comentarii (32)

Interviu cu Carmina Olimpia Cotfas, Miss Universe România 2021    „Noi, tinerele femei ale Universului, avem credinţa că omenirea tinde către pace, toleranţă şi înţelegere. Ne luăm angajamentul să promovăm acest mesaj în fiecare zi, oriunde ne vom afla” (Motto-ul Miss Universe)

acum 7 luni · comentarii (0)

► Cele mai căutate staţiuni din Turcia de către români sunt cele din regiunea Antalya, inclusiv Alanya, Kusadasi, Bodrum, dar şi city-break-urile în Istanbul şi circuitele istorice şi culturale ► Corina Martin: Turcii pot fi atraşi în România de Delta Dunării, Transilvania, mitul Dracula, oraşe româneşti şi tradiţii

acum 7 luni · comentarii (0)

► Corina Martin: vom lansa zboruri charter între Constanţa şi Almaty, cel mai mare oraş al ţării ► Prin această strategie, compania are în vedere să aducă atât turişti din Kazahstan în România, cât şi să ducă turişti români în Kazahstan ► Mistral Tours şi Turkish Airlines îşi propun să atace şi piaţa Japoniei

acum 8 luni · comentarii (1)

► Campania va avea loc în perioada 12 – 21 noiembrie ►Reduceri pentru Revelion 2022, pentru sărbătorile de Paşte, cât şi pentru circuite turistice care vor avea loc până în toamna anului 2022 ►Printre destinaţiile incluse: Mexic, Peru, Zanzibar, Africa de Sud, Egipt, Uzbekistan, Turcia, Madeira şi Maroc

acum 8 luni · comentarii (0)

În puţine ţări europene noţiunea de „egalitate de şanse" are un caracter mai abstract decât în România. Crevasa între marile centre urbane şi restul ţării inhibă dezvoltarea locală şi stimulează migrarea masivă către oportunităţi economice aflate la distanţă. Reţelele informale de emigraţie, consolidate prin hemoragia de populaţie activă către Occident, au lăsat în urmă un deficit major de braţe şi creiere şi localităţi depopulate.

acum 9 luni · comentarii (0)

Interviu cu Lucian Bădîrcea, Director general Iri Travel: „Cele mai solicitate staţiuni de pe litoralul românesc sunt Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Venus, Jupiter şi Saturn. Litoralul bulgăresc atrage cei mai mulţi turişti în Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar şi Obzor.”

acum 11 luni · comentarii (5)
Modifică Setările