Zodiile care se înţeleg cel mai bine la pat: cuplul care poate face sex întreaga noapte şi tot nu se satură

Zodiile care se înţeleg cel mai bine la pat: cuplul care poate face sex întreaga noapte şi tot nu se satură

Zodiile care se înţeleg cel mai bine la pat. FOTO Fotolia

Din punct de vedere astrologic, partenerul cu care facem perechea perfectă când vine vorba de placerea sexuală urmează regula contrariile se atrag. Prin urmare, tensiunea sexuală atinge cote maxime între semnele zodiacale care se opun, iar nativii care au şansa unei astfel de relaţii romantice greu mai pot fi mulţumiţi de alte experienţe.

Atracţia sexuală este influenţată de astre, iar întâlnirile erotice dintre semnele zodiacale diametral opuse sunt cu adevărat incendiare, după cum explică astrologul Aurora Tower, de la brightstarlights.com. Aceasta a enumerat cele şase cupluri astrale a căror chimie sexuală permite experienţe intime cu adevărat memorabile.

Berbec şi Balanţă 

Sunt două semne extrem de energice, aşa că nu este de mirare că pot face sex întreaga noapte fără să se sature. Berbecul adoră plăcerea cu care flirtează Balanţa, dar mai ales faptul că nu se sfieşte să-i ofere partidele toride de sex care îi plac fără să fie nevoie de prea multă muncă de convingere.

Taur şi Scorpion

Le place să se bucure de fiecare pas erotic al aventurii lor. Nu se grăbesc pentru că ştiu că atenţia pe care o acordă preludiului construieşte tensiunea de sexuală de care au nevoie pentru un final de partidă care le va zgudui lumea. Le place să se privească în timp ce fac dragoste şi să-şi observe reciproc reacţiile de placere intensă. 

Gemeni şi Săgetător

Avenurierii zodiacului formează perechea perfectă din punct de vedere sexual. Curiozitatea care îi defineşte face ca exploararea sexuală să depăşească limite erotice greu de imaginat pentru alţii. Le place să schimbe cât mai des decorul întâlnirilor pasionale, aşa că probabilitatea instalării rutinei nu este valabilă şi în cazul lor.

Rac şi Capricorn

Racul şi aura de mister care îl înconjoară este un afrodiziac incredibil de puternic pentru Capricon. Deşi lasă impresia unui cuplu distant, aparenţele înşală pentru că în spatele uşilor închise lucrurile se încing de-a dreptul. Capricornul este unul dintre cele mai perverse semne ale zodiacului, iar Racul parcă a fost făcut să-i împlinească cele mai sălbatice fantezii.

Leu şi Vărsător

Ambele sunt semne individualiste, care ştiu exact cine sunt şi ce vor. Se admiră reciproc şi nu se mai satură să se descopere unul pe celălalt, şi nu numai din punct de vedere de sexual. Partidele lor de amor sunt zgomotoase, de parcă ar vrea ca întreaga lume să afle cât de bine se simt împreună.

Fecioară şi Peşti 

Este uniunea fericită dintre nativii care ştiu să-şi ofere unul altuia exact iubirea de care au nevoie. Atunci când sunt împreună, lumea nu mai există şi adesea au impresia că sunt una şi aceeaşi persoană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: