Zodii care vor face schimbări majore în anul 2020

Zodii care vor face
schimbări majore în anul 2020

Le place să ştie că sunt liberi, că oricând pot părăsi oraşul în care locuiesc, le place aventura şi adrenalina. Dar chiar şi aşa,  2020 este posibil să le tempereze această caracteristică. Dacă vor întâlni acea persoană care să-i atragă cu adevărat, vor alege să-şi schimbe stilul de viaţă pentru a reuşi să păstreze relaţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taur

Taurul iubeşte rutina şi nu iese din ea decât atunci când este forţat de împrejurări. Şansele să facă acest lucru mulţi ani de acum înainte erau destul de mari, dar datorită faptului că Uranus, planeta imprevizibilului, va poposi în zodia lor în 2020, pot fi surprinşi de o dorinţă nebună de a face schimbări majore în viaţa lor. Oportunităţile vin în zona de business, călătorii şi educaţie.

Scorpion

2019 a fost un an greu pentru Scorpion. Uranus s-a aflat în casa parteneriatelor, nativii acestei zodii având parte de diferite neplăceri în angajamente şi despărţiri. Neptun, planeta iluziei, a călătorit în 2019 şi prin casa romantismului, aducând în viaţa Scorpionilor experienţe vagi în plan sentimental. Vestea bună este că lucrurile se vor schimba din martie 2020, când Venus îi ajută să-şi potolească problemele inimii. O relaţie existentă s-ar putea transforma în ceva mult mai serios sau vor întâlni pe cineva complet nou care îi va ajuta să treacă peste toate relaţiile care le-a provocat suferinţă.

Săgetător

Dacă ceva defineşte Săgetătorul, acest lucru este aprecierea unui stil de viaţă lipsit de compromisuri. Este un semn căruia nu-i place să fie reţinut de nimeni şi nimic, inclusiv atunci când vorbim despre relaţii. Îi place să ştie că este liber, că oricând poate părăsi oraşul în care locuieşte, îi place aventura şi adrenalina. Dar chiar şi aşa, 2020 este posibil să îi tempereze această caracteristică. Dacă vor întâlni acea persoană care să-i atragă cu adevărat, vor alege să-şi schimbe stilul de viaţă pentru a reuşi să păstreze relaţia.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările