Zodii cu simţul umorului înnăscut: nu te vei plictisi niciodată lângă ele

Zodii cu simţul umorului înnăscut: nu te vei
plictisi niciodată lângă ele

FOTO Shutterstock

Au propriul mod de a privi lumea şi o imaginaţie incredibilă. Aceasta este baza umorului ce le este specific celor trei zodii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Balanţă

Balanţele adoră să-i facă pe ceilalţi să râdă, având simţul umorului înnăscut. Adesea folosesc umorul ca tehnică de apărare şi aleg să facă o glumă pentru a evita un conflict. Simt când este momentul potrivit pentru a glumi şi când este nevoie să se abţină şi intuiesc ce fel de umor i se potriveşte celuilalt, astfel încât să nu depăşească limita. Sunt cei mai buni la improvizaţie şi ştiu când să se folosească de talentul lor.

Săgetător

Săgetătorul nu este tipul care spune glume banale, el îşi găseşte stilul propriu şi spune poveşti amuzante despre întâmplări din viaţa de zi cu zi. Are simţul unorului înnăscut şi glumele-i vin natural. Este bun observator şi foarte inteligent, astfel încât poate găsi surse de inspiraţie unde alţii văd cele mai serioase probleme. Este încrezător şi poate face pe oricine să îl asculte, simţindu-se confortabil şi sigur pe sine.

Peşti

Peştii au propriul lor mod de a privi lumea, ca să nu mai vorbim de imaginaţia incredibilă. Aceasta este baza umorului ce le este specific. Sunt foarte empatici, o mare parte dintre glumele lor referindu-se la experienţele umane. Gândesc puţin diferit decât restul grupului de prieteni, umorul lor fiind unic şi neconvenţional. Un comediant Peşti s-ar putea să nu placă tuturor, dar cei care gustă glumele lui îi vor rămâne întotdeauna devotaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: