Zodii care iubesc prea mult: cine sunt cei mai pasionali şi posesivi iubiţi

Zodii care
iubesc prea mult: cine sunt cei mai pasionali şi posesivi iubiţi

Zodii care iubesc prea mult. Nativii Taur se dedică trup şi suflet partenerului de viaţă FOTO: Arhivă Adevărul

Zodii care iubesc prea mult. Pentru câteva semne zodiacale, lumea întreagă se învârte în jurul persoanei iubite, iar aerul devine irespirabil în lipsa acesteia. Ele iubesc pasional, cred în dragostea absolută şi sunt dispuse să investească totul în numele ei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zodii care iubesc prea mult: Rac

Sentimentele sunt întotdeauna pe primul loc pentru nativii din Rac, care dau dovadă de o sensibilitate mai mare decât orice alt semn zodiacal. Racii investesc atât de mult în relaţia de cuplu, încât le este foarte greu să stea departe de partener. Pasiunea prea intensă a Racului îi poate aduce multă suferinţă. El simte adesea că nu primeşte suficientă atenţie din partea persoanei iubite şi suferă în tăcere din acest motiv. În plus, acest semn zodiacal nu trece uşor peste o despărţire.

Zodii care iubesc prea mult: Scorpion

Ploto este planeta care guvernează zodia Scorpionului, însă Marte are, de asemenea, o influenţă puternică asupra acestui semn. Cum Marte este cunoscut drept zeul războiului, puterea şi pasiunea caracterizează nativii acestei zodii, potrivit astrology.com. Scorpionii trăiesc emoţii intense toate aspectele vieţii, iar cele amoroase nu fac excepţie. Determinaţi şi adesea încăpăţânaţi, nativii acestei zodii sunt adesea posesivi şi nu renunţă uşor la iubire. Planeta Marte guvernează şi energia sexuală, iar Scorpionii se pot lăuda cu o viaţă amoroasă foarte intensă.

Zodii care iubesc prea mult: Taur

Pasionali şi senzuali, nativii din zodia Taur iubesc peste măsură, iar apetitul lor sexual este, ca şi al Scorpionului, uriaş. Cei născuţi sub acest semn caută stabilitate în relaţie şi se dedică partenerului trup şi suflet, iubind cu intensitate. Problema este că se aşteaptă ca şi acesta, la rândul lui, să investească la fel de mult în relaţie, iar când aşteptările îi sunt înşelate, este de aşteptat ca Taurul să se răzbune, căci nu acceptă niciodată o înfrângere sau trădare.

Zodii care iubesc prea mult: Balanţa

Nativii născuţi în zodia balanţei nu ştiu să iubească cu măsură. Ei nu ţin cont de reguli, nu le pasă de părerea celor din jur şi se dăruiesc cu totul relaţiei. Nativii Balanţă se sacrifică pentru persoana iubită şi o ridică pe aceasta pe un piedestal, punându-se pe sine pe un loc secundar. Balanţele se îndrăgostesc foarte uşor, dar devin la fel de rapid dependente de partenerul de viaţă, iar despărţirea are un efect devastator pentru ele.

Zodii care iubesc prea mult: Peşti

Nativii din zodia Peştilor cred în iubirea absolută, care trece peste toate greşelile şi are puterea de a învinge tot. Ei investesc o bună parte din energie în relaţie şi sunt gata să sacrifice totul pentru ea. Nativii peşti sunt parteneri perfecţi pentru cei care sunt în căutarea unei persoane romantice şi senzuale. Peştii sunt foarte sensibili, de multe ori, însă, prea sensibili, iar purtarea partenerului îi poate enerva peste măsură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările