VIDEO Vloggeriţă, atacată de o caracatiţă pe care încerca să o mănânce de vie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vloggerita muscata de caracatita foto captura video

O vloggeriţă din China, cunoscută pentru clipurile în care se filmează mâncând fructe de mare, a fost atacată de o caracatiţă pe care încerca să o savureze de vie.

Vloggeriţa s-a filmat în timp ce încerca să mănânce o caracatiţă care încă se afla în viaţă. În acel moment, animalul i-a atacat faţa, în timp ce tânăra încerca disperată să o îndepărteze, scrie The Independent

Din fericire, femeia a scăpat de caracatiţă şi s-a ales doar cu o muşcătură pe obraz. 

În video se poate observa cum vloggeriţa se chinuie să îndepărteze caracatiţa de pe faţa ei, animalul acaparând-o cu tentaculele. În acelaşi timp, aceasta este auzită când spune că muşcătura caracatiţei este „dureroasă“. 

Când, în sfârşit, reuşeşte să desprindă animalul de pe faţa ei, tânăra începe să plângă şi îşi dă seama că i-a lăsat o urmă pe obraz, din care îi curge sânge. „Faţa mea este desfigurată!“, spune ea în faţa camerei de filmat, înainte de a-i informa pe fani că „o va mânca în video-ul următor“. 

Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale din China, ceea ce cu siguranţă o va bucura pe vloggeriţă, în contextul în care se plângea într-unul dintre videoclipurile sale despre nivelul scăzut al faimei sale.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite