VIDEO Viaţă de angajat în cea mai mare fabrică de vibratoare din America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Industria producătoare de jucării erotice se bucură în ultimii ani de profituri mai mari ca niciodată. Una dintre puţinele fabrici axate pe manufacturarea vibratoarelor şi dildourilor se află în SUA, în North Hollywood, chiar dacă marea majoritate a acestor accesorii sexuale provine din China.

La fabrica producătoare de jucării sexuale Doc Johnson, situată la aproximativ 16 kilometri de centrul oraşului Los Angeles, lucrează peste 500 de angajaţi, mulţi dintre aceştia fiind femei care se feresc să le spună inclusiv familiilor cu ce se ocupă în mod concret, jenate de felul în care îşi câştigă existenţa, notează buzzfeed.com. 

Multe dintre femeile care lucrează ore în şir la banda de producţie sunt de origine latino-americană, iar la gâtul lor se pot zări atârnând lanţuri cu mici cruciuliţe de aur, în timp ce toarnă cauciuc lăptos în zeci de nuanţe turbate de verde electric, albastru neon sau roz în mulaje de forma unor castraveţi încovoiaţi în fel şi chip, de forma unor baghete lungi şi răsucite sau vagine artificiale destinate bărbaţilor.

După ce obiectele sunt răcite, acestea sunt duse în camera siliconului, unde atmosfera este mult mai liniştită. Aici sunt obţinute în 30 de minute dildouri din silicon de diferite mărimi şi culori, cu irizaţii, sclipici sau transparente.

image

Produsele sunt transportate apoi în camera de pictură, unde o mulţime de alţi angajaţi aşezaţi la mese din lemn trasează detaliile care oferă jucăriilor un aspect cât mai apropiat de cel natural, cum ar fi prezenţa venelor.

image

Fabrica din apropierea Los Angeles-ului este una dintre ultimele astfel de fabrici, unde cea mai mare parte din muncă este realizată manual. 

image

Anual se folosesc peste 1 milion de kilograme de cauciuc, ţinând cont de faptul că se produc 15.000 de jucării sexuale într-o zi de lucru de opt ore, adică vreo 5 milioane de obiecte sexuale pe an de toate formele, mărimile şi pentru toate gusturile.


  
Potrivit unui raport din 2010, 70% din jucăriile sexuale la nivel global sunt produse în China, Doc Johnson fiind singura care produce cea mai mare parte din marfă în SUA. 

vibrator
vibrator

Mulţi dintre noii angajaţi de la Doc Johnson primesc salariul minim pe economie şi nu beneficiază de asigurare medicală sau concediu medical, dar oamenii sunt mulţumiţi de faptul că au un loc de muncă stabil, unde poţi căpăta după un timp dreptul la beneficii decente.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite