VIDEO Cum sună piesele lui Elvis Presley cântate de o fetiţă de 2 ani

Vedetă pe Internet, la numai doi ani. Cum cântă o fetiţă piesele lui Elvis Presley

Nu are încă 2 ani, dar are dreptul să cânte blues dacă vrea. Ella Mae, în vârstă de 20 de luni, a fost înregistrată cântând „An American Trilogy”, a lui Elvis Presley, aşezată în scaunul din spate, din maşină, cu tatăl care conduce în faţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tatăl micuţei a montat o cameră video pentru a filma prestaţia celei care şi-a făcut un obicei din a cânta, plină de patis, pe limba ei, melodii celebre. 

Cu toate că încă nu are referinţele unor situaţii emoţionale puternice, Ella interpretează ca şi cum ar şti de unde vine pasiunea cântecului, de unde şi umorul clipului. Fetiţa drăgălaşă ajunge la un climax emoţional la versurile „So hush little baby, don't you cry. You know daddy's bound to die (Stai liniştit, copile, nu plânge / Tatăl tău este silit să moară)”. Ella pare să înţeleagă doar cuvântul „tată”, moment în care strigă fericită către scaunul din faţă.

În afară de piesa „An American Trilogy”, Ella mai are şi alte cântece favorite pe care să le asculte în maşină. Tatăl ei a scris pe canalul său de YouTube că „Suspicious Minds”,  „Twist and Shout” de la The Beatles, dar şi cântece mai noi, precum „The Lazy Song”, al lui Bruno Mars, se numără printre preferatele micuţei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările