VIDEO Sărut franţuzesc prin internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După scrisorile electronice, care au pecetluit soarta celor clasice, a apărut şi sărutul online, E-kiss. Un  japonez a inventat un dispozitiv care permite utilizatorilor de internet să se sărute franţuzeşte, chiar dacă se află la distanţe mari unul de celălalt.

Cuplurile care îşi menţin relaţia la distanţă nu vor mai duce dorul unui sărut cu partenerul aflat la sute de kilometri depărtare. Un sistem inventat de un japonez permite cavităţilor bucale să comunice, iar utilizatorii au aceeaşi senzaţie ca atunci când se sărută franţuzeşte, scrie cotidianul britanic „The Daily Mail".

Îndrăgosiţii se pot bucura însă de senzaţia unui sărut în toată regula doar dacă fac abstacţie de dispozitivul deloc atrăgător prevăzut cu un furtun de plastic pe care trebuie să îl atingă cu limba.



Nobuhiro Takahashi, un student care tocmai a absolvit facultatea, a făcut o demonstraţie filmată pentru a arăta cum funcţionează dispozitivul inventat de el, iar înregistrarea video a strâns peste un milion de accesări pe YouTube. Japonezul susţine că acesta ar putea fi primul pas către o experienţă romantică totală, sau, mai mult, mii de fani ar putea fi fericiţi când vedeta lor preferată le trimite un sărut electronic. 

Cum funcţionează

image



Pentru ca sistemul să funcţioneze, unul dintre îndrăgostiţi trebuie să atingă dispozitivul cu limba, ca şi cum şi‑ar săruta perechea. Gadgetul înregistrează mişcările şi le transmite, printr-un program instalat pe computer, unui dispozitiv similar pe care îl foloseşte partenerul şi care va reproduce, instant, mişcarea limbii celuilalt.

Sărutul electronic - adică informaţiile transmise prin sistem - poate fi salvat în calculator şi reprodus ori de câte ori îşi doreşte utilizatorul. Nobuhiro Takahashi recunoaşte că a linge un tub de plastic nu este însă o activitate prea romantică, aşa că vrea să îmbunătăţească dispozitivul. „Printre elementele unui sărut trebuie să se regăsească şi gustul, ritmul respiraţiei şi atingerea limbilor. Dacă vom reuşi să reproducem toate acestea, cred că dispozitivul va fi de un succes real", spune tânărul.   

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite