VIDEO O raţă este „înghiţită“ de celebra „Glory Hole“ din lacul Berryessa. Ce s-ar fi întâmplat cu pasărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O raţă este „înghiţită de „Glory Hole“ FOTO Facebook
O raţă este „înghiţită de „Glory Hole“ FOTO Facebook

O femeie a filmat momentul în care o raţă este „înghiţită“ de gaura de scurgere a barajului Monticello din Lacul Berryessa.

Imaginile au fost surprinse marţi dimineaţă şi postate pe Facebook de către Tori Junes Fowler.

La baza găurii de scurgere, denumită „Glory Hole“, care are o adâncime de 61 de metri, se află o conductă care direcţionează apa către un pârâu din apropiere. 

Deversorul „înghite“ aproape 1.300 de metri cubi de apă pe secundă (1,3 milioane de litri pe secundă). 

Experţii care au vizionat imaginile susţin că sunt şanse extrem de mici ca raţa să fi supravieţuit, potrivit Daily Mail. 

Cu toate acestea, Tori îi contrazice şi a povestit pentru The Guardian scenele la care a fost martor.

”După ce pasărea a dispărut în vârtej, a ţâşnit pe acolo ca un glonţ. Părea mort, dar după câteva secunde a zburat, s-a aşezat într-un loc mai liniştit şi s-a scuturat”, a declarat bărbatul care a surprins imaginile.

În ultimele săptămâni, unele dintre zonele nordice din San Francisco au înregistrat precipitaţii peste media obişnuită şi rezervorul din Berryessa, construit pentru o mai bună irigare în Valea Sacramento, a revenit la un surplus de apă. 

Înotul în vecinătatea Glory Hole nu este doar interzis, ci şi nerecomandat. În 1997, o femeie a căzut în gaura de scurgere a barajului şi a fost găsită la scurt timp moartă. 

Când nivelul lacului Berryessa scade, pe parcursul lunilor secetoase, Glory Hole este folosită de skateboarderi şi biciclişti.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite