VIDEO Patru braşoveni merg în semifinalele concursului „Românii au talent“

Maria Rebeca Neacşu, prinţesa cu voce de aur; Valentin Luca, barmanul care face jonglerii cu sticle şi shake-uri şi acrobaţii Dan Tăzlăuanu şi Constantin Ciubotaru sunt cei patru braşoveni care i-au impresionat pe Andy, Andra şi Mihai Petre şi care se numără printre semifinaliştii de la  „Românii au talent".

Ştiri pe aceeaşi temă

Braşoveanca Rebeca Maria Neacşu, de doar şapte ani, a impresionat întreaga ţară cu vocea ei de aur. Rebeca este elevă în clasa I şi adoră să cânte. Ea reuşeşte să cucerească pe toată lumea cu zâmbetul şi frumuseţea sa, dar şi cu glasul ei minunat. Până acum, Rebeca a reuşit să adune zeci de diplome, medalii şi trofee la concursurile de muzică pentru copii, iar acum aspiră la premiul cel mare de la „Românii au talent“.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE PRINŢESA CU VOCE DE ÎNGER

ASCULT-O PE MINUNEA DE FATĂ CU VOCE DE ÎNGER, VEZI VIDEO AICI

Cel mai bun barman din România, braşoveanul Valentin Luca, care a impresionat juriul concursului de talente cu un impresionant show de flair se numără şi el printre semifinalişti. Tânărul de numai 25 de ani face jonglerii cu sticle de trei ani, iar până acum a participat la peste 60 de competiţii naţionale şi internaţionale de flair.

MAI MULTE DETALII DESPRE BARMANUL VALENTIN LUCA

VEZI SHOW-UL DE FLAIR OFERIT DE BARMANUL BRAŞOVEAN


Şi acrobaţii braşoveni Dan Tăzlăuanu (25 de ani) şi Constantin Ciubotaru (25 de ani), care alcătuiesc trupa „Ballance" au primit şansa de a participa în semifinala concursului difuzat de Pro TV. Dan şi Constantin au fost înscrişi la un club braşovean, iar în 2004 au plecat în Tunisia, unde au practicat acrobaţiile pentru un lanţ de hoteluri. S-au întors în ţară şi şi-au perfecţionat singuri numărul. Pentru că nu au avut foarte mult succes în ţară, trupa „Balance" a activat pe vase de croazieră, iar acum speră să câştige premiul cel mare de 120.000 de euro.

MAIL MULTE DESPRE CEI DOI ACROBAŢI, AICI

VEZI AICI NUMĂRUL DE ACROBAŢIE AL CELOR DOI BRAŞOVENI


Primii care vor participa în semifinală sunt acrobaţii din trupa Balance (1 aprilie), urmaţi de minunea Rebeca Neacşu (8 aprilie) şi de barmanul Valentin Luca (9 aprilie).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


citeste totul despre: