VIDEO Paharul din care nu poţi vărsa lichide, invenţia perfectă pentru băutorii de vin roşu

VIDEO Paharul din care
nu poţi vărsa lichide, invenţia perfectă pentru băutorii de vin roşu

Paharul este realizat manual, prin tehnica suflării sticlei FOTO: superduperstudio.net

Un pahar cu un design mai puţin obişnuit, fără picior, este primul din lume care nu se varsă. El se roteşte în jurul bazei sale şi nu se poate răsturna dacă dăm peste el cu mâna, din greşeală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Paharul are o capacitate de 125 sau 175 de mililitri şi este lucrat manual într-o fabrică din California, SUA. „Aceste pahare sunt varianta noastră pentru tehnica tradiţională italiană de sticlă suflată, potrivită pentru a preveni vărsarea lichidelor şi petele. Patru ani de cercetare şi perfecţionare au culminat cu paharul Saturn, care este surprinzător de uşor şi plăcut de folosit“, au declarat reprezentanţii companiei care semnează creaţia, Super-Duper-Studio.

Pentru a realiza acest pahar, sticla topită este modelată manual înainte de a-l finisa prin tehnica suflării sticlei.  Fiecare pahar este tăiat şi şlefuit manual, au mai spus producătorii.

Designerul Christopher Yamane, care a avut o contribuţie la această invenţie, recomandă paharul în special pentru servirea vinului roşu, pentru că acesta lasă pete pe faţa de masă ori pe covoare. Preţul invenţiei nu a fost stabilit deocamdată.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Ce ştie să facă robotul-menajeră, invenţie care costă 280.000 de dolari

VIDEO Cum arată femeile-robot care vor înlocui actriţele, cântăreţele şi chiar păpuşile gonflabile

Cea mai veche sticlă de apă minerală din lume, o invenţie germană găsită în Polonia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările