VIDEO Un nou sport extrem: zbor cu şezlongul ridicat de 90 de baloane colorate

VIDEO Un nou sport
extrem: zbor cu şezlongul ridicat de 90 de baloane colorate

Nou spoert extrem: un tânăr a urcat până la 2.400 de metri altitudine ajutat de baloane colorate FOTO: Captură video YouTube

A aparut un nou sport extrem - Erik Roner, schior şi circar, a reuşit să zboare aşezat confortabil într-un şezlong ridicat în aer de 90 de baloane colorate şi a dat astfel un nou înţeles noţiunii de zbor cu balonul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul Erik Roner s-a ridicat rapid la peste 2.400 de metri altitudine ajutat de 90 de baloane uriaşe umflate cu heliu şi legate de şezlong cu o coardă de bungee jumping.

„Decolarea“ a fost lină, fără incidente, dar nu lipsită de emoţii din partea tânărului, care a încercat pentru prima dată o asemenea experienţă.

Tânărul s-a înarmat cu o puşcă pe care a folosit-o la coborâre pentru a sparge baloanele unul câte unul.

„Este foarte frumos aici. Nimic nu poate fi mai liniştit de atât“, a exclamat Erik odată ajuns la înălţime, unde s-a bucurat de un zbor lin.

FOTO: Captură video YouTube

În timpul coborârii, el s-a desprins din şezlong şi a ajuns în siguranţă pe pământ cu ajutorul unei paraşute, ţinând victorios puşca în mână. Baloanele au zburat în continuare, iar şezlongul a căzut pe un câmp.

FOTO: Captură video YouTube

Erik a filmat întreaga experienţă a noului sport extrem cu mai multe camere video ataşate pe casca de protecţie şi pe şezlong, iar prietenii săi au surprins de la sol zborul inedit.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările