VIDEO Un muncitor în construcţii, sosia lui Trump. Bărbatul a devenit celebru după ce l-a imitat perfect pe liderul american

VIDEO Un muncitor în construcţii, sosia lui Trump. Bărbatul a devenit celebru după ce l-a imitat perfect pe liderul american

Thomas Mundy a fost de multe ori confundat cu Donald Trump FOTO Facebook Thomas Mundy

Un muncitor în construcţii din New York a devenit vedetă peste noapte graţie unei filmări în care îl imită extraordinar de bine pe Donald Trump. Pe lângă talent, bărbatul este ajutat şi de faptul că seamănă izbitor de bine cu preşedintele Statelor Unite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Thomas Mundy, în vârstă de 58 de ani, este omul care reuşeşte să imite perfect vocea, gesturile şi mimica liderului american, iar o filmare recentă cu aceasta s-a viralizat pe reţelele sociale şi în doar câteva zile a fost vizionată de peste 3 milioane de persoane. 
 
„Am alte filmuleţe care sunt de 20 de ori mai amuzante decât acesta, însă persoana care a pus-o pe Twitter probabil că are foarte mulţi fani care au râspândit-o pe Internet“, a declarat bărbatul pentru Daily Mail
 
Fost comediant şi prezentator radio la un post local, Mundy lucrează acum în construcţii şi este şef de sindicat. El spune că a început să imite diverse personalităţi încă din adolescenţă, când obişnuia să urce pe scenă în cluburile de comedie. 
 
Prima filmare în care îl imită pe Donald Trump a făcut-o abia în 2015, când magnatul a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din SUA. „M-a filmat soţia mea chiar când a anunţat că intră în cursă, am făcut-o pentru că toată lumea îmi spunea că semăn foarte bine cu el. În 2017, am fost cu soţia mea în vacanţă în Italia şi într-o zi s-au strâns o mulţime de oameni în jurul nostru şi mă priveau. Chiar au crezut că sunt Trump“, a mărturisit bărbatul. 
 
Deşi primul video nu s-a bucurat de un succes răsunător, Mundy a devenit treptat popular în New York, iar în ultimii trei ani a fost invitat la petreceri, nunţi şi evenimente caritabile pentru a-l imita pe Trump. 
   
 
Recent, într-o pauză de masă pe şantier, Mundy a început să-l parodieze pe liderul american, iar un coleg i-a cerut permisiunea de a-l filma. Clipul s-a răspândit cu repeziciune pe platformele de social-media şi bărbatul a primit mai multe oferte, printre care una de la Amazon. 
 
„Sunt în negocieri cu nişte oameni de la Amazon Studios pentru un serial animat, o parodie. Nu am niciun fel de experienţă în acest domeniu, nu mă aşteptam la asemenea reacţii, sunt copleşit“, a declarat Mundy. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: