VIDEO Moment şocant la o nuntă: un mire o pălmuieşte pe mireasă în faţa invitaţilor dintr-un motiv stupid

VIDEO Moment şocant la o nuntă: un mire o pălmuieşte pe mireasă în faţa invitaţilor dintr-un motiv stupid

FOTO Captură video

Un video de la o nuntă din Asia a devenit viral după ce mirele a lovit-o pe mireasă chiar în faţa invitaţilor, care au rămas surprinşi de gestul acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un video viral, care pare a fi filmat în Asia, arată cum un mire îşi loveşte proaspăta soţie chiar sub ochii îngroziţi ai invitaţilor, în timpul nunţii, scrie Daily Mail
 
În clip se observă momentul în care mirele se enervează după ce mireasa lui face o glumă atunci când îi dă să guste din tortul de nuntă şi reacţionează într-un mod neaşteptat, lovind-o pe femeie peste faţă atât de tare încât aceasta se dezechilibrează şi cade pe canapea.
 
După gestul făcut, un nuntaş, aflat în spatele bărbatului furios, încearcă să îl ţină departe de femeie, trăgându-l de costum. 
 
În mediul online au apărut reacţii, internauţii judecându-l pe bărbat: „Acest om are nevoie să primească o lecţie privind drepturile omului, iar femeia trebuie să anuleze căsătoria, cât mai curând posibil“. „Sper că ea nu a mers mai departe cu căsnicia“, spune altcineva.
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: