VIDEO Cum încearcă un bărbat beat să impresioneze poliţiştii care l-au reţinut

VIDEO Cum încearcă un bărbat beat să impresioneze poliţiştii care l-au reţinut

Bărbatul a cântat toată melodia celor de la Queen

Un bărbat beat din Canada a încercat să înduplece polițiștii care l-au prins conducând după ce a consumat alcool printr-o reprezentație artistică de zile mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmulețul postat de pe YouTube și datat noiembrie 2011 îl prezintă pe un bărbat cu barbă cântând celebra melodie "Bohemian Rhapsody„ de la Queen. Chiar dacă vocea nu-l ajută foarte mult, bărbatul prins alcoolizat la volan știe versurile pe de rost și chiar imită toate instrumentele folosite de Queen, scrie „The Daily Mail".

Prima oară când intră în mașina Poliției bărbatul strigă „Nu am făcut nimic rău„. În momentul când își spune „It doesn't really matter„ (Nu prea contează de fapt) bărbatul îşi aminteşte că acesta este un vers din Bohemian Rhapsody şi îşi încheie reprezentaţia.

Cu toate acestea, poliţiştii canadieni nu s+au lăsat înduplecaţi de eforturile bărbatului şi l-au dus la secţia de Poliţie, nu înainte de a-l întreba dacă vrea să fie încătuşat în caz că nu se opreşte din cântat.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI


Iată filmuleţul de pe YouTube


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările