VIDEO Imagini virale cu momentul în care un bărbat salvează cu cafea caldă trei pui de pisică prinşi în gheaţă

VIDEO Imagini virale cu momentul în care un bărbat salvează cu cafea caldă trei pui de pisică prinşi în gheaţă

Trei pui de pisică prinşi în gheaţă au fost salvaţi cu ajutorul unei cafele calde FOTO Facebook

Un bărbat din Canada a folosit cafea caldă pentru a salva trei pui de pisică prinşi în gheaţă, iar imaginile cu momentul au devenit virale în mediul online.

Ştiri pe aceeaşi temă

În drum spre locul de muncă, Kendall Diwisch, care lucrează la o sondă petrolieră din Alberta, Canada, a găsit trei pui de pisică prinşi în gheaţă, pe care i-a salvat cu ajutorul cafelei calde, scrie BBC.
 
Bărbatul a reuşit să le găsească o nouă casă şi a făcut publică povestea micuţelor animăluţe pe Facebook. 
 
„Bieţii de ei erau atât de îngheţaţi încât că au stat acolo toată noaptea“, a scris el pe Facebook, alături de un video şi o imagine cu puii de pisică. 
 
În aceeaşi postare, Diwisch a făcut apel la prietenii din mediul online pentru a le găsi micuţilor o casă. La scurt timp, bărbatul a făcut un update postării anunţând că puii de pisică şi-au găsit o casă împreună, ei fiind adoptaţi de aceeaşi familie. 
 
Videoclipul îl arată pe bărbat apropiindu-se de micile creaturi din zăpadă, care aveau cozile prinse în gheaţă. „Uitaţi-vă la aceşti băieţi“, spune el. Apoi, vorbind cu pisicile, le spune: „E în regulă, e în regulă. Sunteţi îngheţaţi. Aţi fost aici toată noaptea?“. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: