VIDEO Gestul cu care un bărbat paralizat a impresionat o lume întreagă

Mai rar astfel de oameni. Gestul cu care un bărbat paralizat a impresionat întreaga planetă

Un bărbat care a rămas paralizat şi-a sacrificat visul de a merge din nou, donând banii pe care i-astrâns pentru operaţie, respectiv 20.000 de lire sterline, unui copil care trece prin aceeaşi suferinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Dan Black, în vârstă de 25 de ani, a ajuns în scaunul cu rotile în urma unui accident cu bicicleta în 2009. În ultimii patru ani, el şi familia lui au strâns bani pentru a putea urma
un tratament cu celule stem, dar s-a răzgândit atunci când a aflat povestea lui Brecon Vaughan, un copil de cinci
ani care s-a născut cu o boală rară, care îl împiedică să îşi coordoneze picioarele.

Micuţul foloseşte un mergător pentru a se deplasa, iar operaţia care i-ar permite să se deplaseze singur pentru prima dată costă 60.000 de lire sterline. Dan Black a impulsionat familia băiatului prin donaţia de 20.000 de lire.

Dan a spus că l-a ajutat pe Brecon pentru că băiatul are şanse mai mari să reuşească să meargă decât el. Acesta declară, citat de „Yahoo News”: „Ştiu că, în cazul meu, lucrurile nu se vor îmbunătăţi în curând. Doar am vrut să fac ceva care ar putea să ajute o persoană, să îi schimbe viaţa în bine.”

Brecon va merge cu siguranţă dacă se operează. Nu-i doresc nimănui să rămână paralizat, aşa că, dacă pot să ajut pe cineva, o s-o fac”, a adăugat el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: