FOTO VIDEO Cum arată femeia Barbie dincolo de stratul gros de machiaj

FOTO VIDEO Cum arată femeia Barbie dincolo de stratul gros de machiaj

Valeria Lukyanova FOTO Facebook

Valeria Lukyanova a renunţat la masca pe care şi-o construieşte aproape zi de zi pentru a se transforma în păpuşa Barbie, iar selfiurile postate recent pe Facebook dezvăluie adevăratul chip al ucrainiencei în vârstă de 28 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ani de zile în care a apărut în faţa publicului, prin intermediul mass-media sau a reţelelor de socializare, extrem de machiată şi aranjată în aşa fel încât să se apropie de idealul ei de frumuseţe, păpuşa Barbie, Valeria Lukyanova a renunţat la lentilele de contact speciale şi la stratul gros de machiaj pentru a le arăta cârcotaşilor că arată aproape ca orice altă femeie de 28 de ani.

Din fotografii se pot observa cu uşurinţă zonele care au fost ajustate de mâna chirurgului estetician, dar chiar şi aşa ucraineanca arată mult mai bine nemachiată, după cum au comentat mulţi dintre cei care au văzut fotografiile postate.

Pe de altă parte, silueta filiformă îi face pe mulţi să creadă că femeia Barbie suferă de o formă de tulburare de alimentaţie, mai ales că tânăra a povestit la începutul acestui an că este adeptă a breatharianismului, care presupune să trăiască fără hrană, doar cu ajutorul luminii soarelui şi aerului, conform Daily Mail. 

FOTO oppps.ru

Astfel, talia incredibil de îngustă pe care o are ar putea fi rezultatul înfometării şi nu a unei operaţii complicate la care ar fi apelat. În acelaşi timp, Valeria a susţinut dintodeauna că nu şi-a făcut decât implanturi mamare şi că restul fizicului ei se datorează dietei şi exerciţiilor fizice.

Fragilitatea ucrainiencei a făcut senzaţie pe YouTube şi în 2012, atunci când Lukyanova a postat un clip în care se „războia“ cu sutele de persoane care o întrebau de ce îşi ţine în permanenţă capul înclinat.

Femeia Barbie mărturisea la acel moment că suferă de o problemă de sănătate şi acesta ar fi fost motivul pentru care nu putea să-şi menţină gâtul drept.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările