VIDEO Din dragoste, evident. Fostă Playmate (25 de ani), căsătorită cu un miliardar care ar putea să-i fie străbunic

VIDEO Din dragoste, evident. Fostă Playmate (25 de ani), căsătorită cu un miliardar care ar putea să-i fie străbunic

Cathy Schmitz, cea de-a cincea doamnă Lugner. FOTO dailymail.co.uk

Fostul model Playboy şi vedeta germană de televiziune Cathy Schmitz s-a căsătorit anul trecut cu Richard Lugner, un miliardar austriac în vârstă de 82 de ani. Diferenţa de 57 de ani dintre ei a dat apă la moară celor care consideră că tânăra de numai 25 de ani este doar o oportunistă, dar aceasta susţine că mariajul se bazează pe dragoste sinceră, deşi apreciază stilul de viaţă luxos pe care îl duce.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna septembrie a anului trecut, miliardarul Richard Lugner, 82 de ani, s-a căsătorit pentru cea de-a cincea oară, de data aceasta cu fostul model Playboy Cathy Schmitz, o frumoasă blondă care i-a putea fi strănepoată. Oficializarea relaţiei a venit la numai şapte luni după ce miliardarul s-a arătat interesat de Cathy, grabă care atras atenţia presei internaţionale.

Bineînţeles, speculaţiile referitoare la interesul material care s-ar afla la baza acestui mariaj nu au întârziat să apară, cu atât mai mult cu cât chiar miliardarul a declarat că încă se teme de faptul că noua sa soţie este mai atrasă de situaţia sa financiară decât de personalitatea sa fermecătoare.

„Mereu sunt îngrijorat din acest motiv. Doamnele sunt foarte periculoase, dar îmi place să mă lupt cu tinerele doamne. Îmi face bine lucrul ăsta“, a precizat milirdarul în cadrul emisiunii „This Morning“ difuzată ieri de postul de televiziune ITV. Acesta a adăugat că au încă nevoie de timp pentru a se obişnui cu faptul că sunt căsătoriţi.

Pe de altă parte, Cathy, care este mama unei fetiţe de şase ani, a admis că este reconfortant să trăieşti o viaţă de lux, dar că banii nu sunt importanţi pentru ea.

Când l-am cunoscut mi s-a părut un tip de treabă. Ştiam că este bogat, este o persoană faimoasă. Desigur, este plăcut să duci o viaţă de lux, dar asta nu este atât de important pentru mine. Înainte să-l întâlnesc încercam să-mi clădesc o carieră în televiziune, dar a trebuit să aleg între carieră şi dragoste. Nici nu sunt prima dintre soţiile sale care este mult mai tânără. Niciuna dintre ele nu a fost de aceeaşi vârstă cu el, a explicat Cathy în cadrul emisiunii amintite.

„Am avut relaţii cu mulţi bărbaţi tineri, dar nu sunt interesaţi decât de propria persoană, de femei şi de fotbal. Cu Richard mă distrez foarte mult, ca să nu mai spun că am o fiică de şase ani de care trebuie să am grijă, aşa că am nevoie de un bărbat în adevăratul sens al cuvântului“, a adăugat aceasta.

Bogatul om de afaceri este cunoscut pentru faptul că plăteşte bani grei pentru ca celebrităţile, printre care Raquel Welch, Farrah Fawcett, Carmen Electra, Pamela Anderson sau Paris Hilton, să-l însoţească la evenimente modene precum Balul Operei din Viena. Anul trecut, miliardarul a apărut la Balul Operei în compania vedetei americane Kim Kardashian, pe care ar fi plătit-o cu peste 400.000 de euro, dar Richard a declarat că aceasta nu l-a impresionant şi că este plictisitoare, mai ales că i-a refuzat invitaţia la dans. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările