VIDEO De ce sunt bărbaţii atraşi irezistibil de posterioarele femeilor

VIDEO De ce sunt bărbaţii atraşi irezistibil de posterioarele femeilor

Mania fundurilor bine definite ţine de evoluţia speciei umane. FOTO funnyjunk.com

Admiraţia bărbaţilor pentru posteriorul feminin nu este o noutate, iar oamenii de ştiinţă au oferit şi o explicaţie pentru această atracţie irezistibilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundurile generoase au, cu siguranţă, momentul lor în secolul XXI. Vedete precum Nicki Minaj, Beyonce sau Kim Kardashian atrag atenţia lumii întregi prin dotările lor dorsale, pantalonii mulaţi de yoga sunt pe val, iar femei de pretutindeni merg la sală şi muncesc cu spor pentru un posterior cât mai bine definit
 
Însă „obsesia“ bărbaţilor pentru funduri nu este o noutate. De fapt, această „manie“ ţine de evoluţia speciei umane, potrivit lui David Buss, doctor în psihologie la Universitatea din Texas, citat de „Women’s Health”. Reprezentanţii sexului tare sunt fani declaraţi ai fundurilor, mai ales de cele generoase, din acelaşi motiv pentru care sunt atraşi de sâni, talie îngustă şi şolduri mai mari, toate aceste trăsături fiind indicatori ai fertilităţii. 
 
„Bărbaţii au evoluat având în minte aceste caracteristici ale femeilor care pot procrea. Dacă o femeie are fundul mai mare, acesta este un semnal pentru creierul său „primitiv“ că are destulă grăsime cât să rămână însărcinată ”, a precizat Buss.
 

Geografia, cultura şi fundurile

Potrivit studiilor, 59% din bărbaţii argentinieni preferă ca femeia de lângă ei să aibă mai de grabă un posterior generos decât să poarte un număr mare la sutien. Pe de altă parte, bărbaţii britanici nu acordă foarte mare atenţie părţii dorsale a femeilor.
 
Moda fundurilor mari prinde însă amploare. „Cultura pop sărbătoreşte fundurile mai mult ca niciodată. Aspectul celebrităţilor precum Jennifer Lopez sau Kim Kardashian influenţează preferinţele femeilor, care vor şi ele să atragă atenţia prin astfel de forme. Datorită acestei mode, poziţia doggy style şi plesniturile peste fund, dar şi sexul anal, sunt mult mai practicate”, spune Ava Cadell, autoarea cărţii „NeuroLoveology”.
 
Nicki Minaj a lansat în 2014 videoclipul melodiei „Anaconda”, un „imn” al femeilor cu fundul mare.
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările