VIDEO Apă românească, recomandată de managerul celui mai important magazin de ape din Franţa

VIDEO Apă românească, recomandată de managerul celui mai important magazin de ape din Franţa

Apa Aur'a FOTO Facebook

Apa românească Aur'a, cunoscută pentru conţinutul de coloizi de aur şi argint, a fost prezentată în cadrul unei emisiuni a canalului francez CNEWS cu tema „Sfaturi privind un meniu vegan pentru Crăciun“, cel care a promovat-o fiind managerul celui mai important magazin de ape din Franţa.

„Apa românească Aur'a, lansată pe piaţă în urmă cu un an şi jumătate, a fost recomandată zilele trecute într-o emisiune a canalului francez de ştiri CNEWS ca parte dintr-un meniu sănătos cu ocazia Crăciunului. Aur'a a fost promovată în această emisiune de către Samuel Gaubert, managerul celui mai important magazin de ape din Franţa", anunţă compania care deţine fabrica de îmbuteliere, Aur'a Mineral Water.
 
În contextul unei dezbateri pe teme gastronomice, apa Aur’a a fost promovată de managerul celui mai important magazin de ape din Franţa - www.watershop.fr, Samuel Gaubert, specialist cu expertiză în domeniu, în special al apelor de lux. 
 
"Avem multe produse de calitate în România, nu doar ape foarte bune, şi toate ar merita să fie recunoscute în lume. Trebuie doar să mizăm pe curaj, răbdare şi încredere", a declarat Horaţiu Rada, manager general Aur’a Mineral Water.
 
Apa Aur'a a intrat oficial pe piaţa franceză în primăvară, când între 17 şi 28 mai, la petrecerile private organizate cu prilejul celei de a 70-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes s-a băut apă plată românească. În 26 mai, Aur'a a fost prezentă şi la gala de caritate IRA Franţa - Africa organizată de Academia Prinţesei Grace de Monaco, cu ocazia Grand Prix-ului de la Monaco, ediţia 75.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările