Vara, anotimpul în care se numără cocktailurile

Vara, anotimpul în care se numără cocktailurile

Shaker, gheaţă

Este vremea teraselor și a petrecerilor în aer liber, cu prietenii, dar și a lenevelii la umbră, în apropierea barului cu materie primă pentru cele mai fresh cocktailuri!

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşa cum, în fiecare sezon, doamnele fac tot posibilul să-şi înnoiască garderoba, şi domnii ţin morţiş să mai cumpere un accesoriu, două - dacă nu chiar un set - special gândite de designerii de obiecte pentru barul de acasă. În cazul barului, la fel ca şi în cazul dulapului cu pantofi, orice zi e potrivită pentru noi piese.

Dar parcă sezonul cald îmbie mai mult ca oricând la cumpărături! Şi-atunci cum să stai nepăsător la propunerile firmelor specializate pe accesorii pentru cocktailuri cu sau fără alcool, pentru vin şi vodcă?! Start de la shaker

Dacă nu ai încă un set de accesorii pentru bar, e timpul să ţi-l cumperi. Poţi începe cu un shaker. O măsură de cocktail. Apoi, un recipient pentru gheaţă. Poate chiar şi o maşină de făcut gheaţa. De departe, cel mai important aspect pe care trebuie să-l ai în vedere este să bei mereu din paharele potrivite. Iar aici designerii n-au mai avut limită la imaginaţie, aşa că ai zeci de variante. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: