Valentineʼs Day: flori în funcţie de zodie, cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiţilor

Valentineʼs Day: flori în
funcţie de zodie, cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiţilor

Pentru fiecare zodie există câte o floare potrivită care poate fi oferită FOTO: hdwallpaperscenter.com

Flori în funcţie de zodie de Valentineʼs Day. Trandafirii sunt cele mai căutate flori de Valentineʼs Day, dar o alegere inspirată şi originală pentru buchetul perfect oferit iubitei ar fi în funcţie de semnul zodiacal. Fiecărei persoane i se potriveşte anumite flori în funcţie de zodie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă zodia clasică, fiecărei persoane îi revine şi o floare reprezentativă (sau mai multe), astfel că poţi alege buchetul de flori în funcţie de zodie de Valentineʼs Day. Află care este floarea potrivită pe care ar trebui să i-o oferi cu prilejul sărbătorii iubirii:

Berbec

Floarea cea mai potrivită acestei zodii este crinul, cu precădere cel tigru (portocaliu la culoare), potrivit tarot.com. O alta ar fi caprifoiul, cunoscut la noi sub numele de Mâna Maicii Domnului, însă pe aceasta nu o vei găsi în florării.

Taur

Pentru cei născuţi sub semnul Taurului, aveţi la dispoziţie foarte multe opţiuni: trandafirii, macii, margaretele, violetele şi primula (floare de ghiveci care se găseşte în florăriile de la noi), acestea numărându-se prinrte florile de Valentine's Day ideale pentru Tauri.

Gemeni

Nativilor din Gemeni, de Valentine's Day, li se potrivesc mai multe flori: mărgăritarul, orhideea, crizantemele, liliacul şi azaleea (disponibilă în ghiveci).

valentine's day flori zodia

Azalee FOTO: Arhivă Adevărul

Rac

Crinii, nuferii şi, în general, florile de culoare albă sunt cele care definesc nativii din zodia Rac şi pot fi cadoul potrivit de Valentine's Day, potrivit tarot.com.

Leu

Nativilor din zodia Leului li se potrivesc floarea-soarelui, floarea pasiunii şi daliile. Din păcate, acestea sunt greu de găsit în florării în lunile de iarnă, dar cu puţin efort puteţi găsi şi aceste flori de Sfântul Valentin pentru Lei.

Fecioară

Opţiunile în materile de flori de Valentine's Day sunt numeroase în cazul celor născuţi în zodia Fecioarei: narcise, crizanteme de toate felurile şi, în general, florile mici şi viu colorate.

Balanţă

Trandafirii, hortensiile, margaretele şi asterul (steluţa sau Ochiul Boului pitic) – şi de această dată, aveţi mai multe opţiuni pentru buchetul perfect de Valentineʼs Day pentru zodia Balanţă.

valentine's day flori zodia
Hortensii FOTO: adairs.com.au

Scorpion

Florile cele mai potrivite de Valentine's Day pentru nativii din Scorpion sunt anemonele, gardeniile (ghiveci) şi cactusul, notează tarot.com.

valentine's day flori zodia

Săgetător

Garofiţa de grădină sau garoafele, bujorii şi narcisele sunt florile cele mai potrivite pentru nativii din zodia Săgetătorului de Sfântul Valentin.

Capricorn

Pentru cei născuţi în zodia Capricornului, de Valentine's Day, cele mai potrivite flori sunt panseluţele şi camelia, potrivit tarot.com.

Vărsător

Orhideele, gladiolele şi Pasărea Paradisului (Strelitia) sunt florile de Valentine's Day care se potrivesc cel mai bine nativilor acestei zodii.

Peşti

Nuferii, liliacul şi orhideea sunt florile de Valentine's Day caracteristice nativilor din zodia Peştilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: