Urmărire ca-n filme: o adolescentă beată a furat maşina bunicului şi a plecat la plimbare cu prietenele VIDEO

Urmărire
ca-n filme: o adolescentă beată a furat maşina bunicului şi a plecat la plimbare cu prietenele VIDEO

Urmărire ca-n filme după ce o adolescentă beată a furat maşina bunicului FOTO odt.co.nz

O adolescentă în vârstă de 12 ani a agitat spiritele statului american New Mexico după ce a furat maşina bunicului şi a plecat să-şi plimbe prietenele pe autostradă. Ditracţia a luat sfârşit în momentul în care s-a izbit de un semn de circulaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

O adolescentă în vârstă de 12 ani, din statul american New Mexico, a fost urmărită de poliţie după ce s-a îmbătat şi a furat maşina bunicului ei, apoi şi-a luat prietenele şi a condus cu viteză până când a provocat un accident, izbindu-se de un semn de circulaţie, potrivit New York Post.

Tânăra a furat maşina bunicului ei după ce omul a adormit. Apoi, ea s-a dus să-şi ia prietenele, de vârste apropiate, pentru a se plimba „cu viteză“ pe autostradă. Totodată, fetele au băut o întreagă sticlă de votcă şi câteva doze de ceai cu alcool pe care oamenii legii le-au găsit în automobil. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii după ce şoferiţa nu a oprit la semnalul lor.

Totul s-a terminat în momentul în care tânăra a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un semn de circulaţie.

Nu se ştie încă modul în care fetele au pus mâna pe băuturile alcoolice, având în vedere că cei care au vârsta sub 21 de ani nu pot cumpăra alcool pe teritoriul SUA.

Fetele au fost acuzate de „consum de alcool sub vârsta legală“. Pe lângă asta, şoferiţa vitezomană mai este acuzată că a condus fără carnet de şofer şi de faptul că a provocat poliţia să o urmărească.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: