Un locotenent rus a scos tancurile armatei la înaintare pentru a-şi cere iubita în căsătorie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerere în căsătorie inedită
Cerere în căsătorie inedită

Un locotenent rus a scos tancurile armatei la înaintare pentru a-şi cere iubita în căsătorie. Artileria grea a fost poziţionată în ″formaţie de inimă″⁣.

În imaginile difuzate vineri de Ministerul rus al Apărării, pe postul de televiziune Zvezda al armatei ruse, se văd 16 tancuri T-72B3 formând o inimă în zăpadă în poligonul militar Alabino, din apropiere de Moscova, relatează AFP, citată de stirleprotv.ro

Locotenentul Denis Kazanţev a luat-o de mână pe iubita sa împreună cu care este de mult timp, Alexandra Kopitova, şi a condus-o cu ochii închişi în centrul inimii de blindate.

Apoi Kazanţev, şef de pluton, s-a aşezat în genunchi pentru a face cererea de căsătorie, cu un buchet de trandafiri roşii în mână.

image

„Suntem împreună de foarte mult timp. Am trecut probele timpului şi distanţei. Căsătoreşte-te cu mine!”, i-a spus locotenentul rus iubitei sale, care a încuviinţat cu un gest din cap, după care el i-a pus inelul de logodnă pe deget.

Dar ″tot nu înţeleg ce se întâmplă, a fost foarte neaşteptat″⁣ a spus fata la postul de televiziune al armatei ruse.

Tancurile folosite pentru aceste manevre romantice participă şi la parada militară organizată în Piaţa Roşie din Moscova în fiecare an pe 9 mai, de Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste, precizează postul Zvezda. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite