Unei bloggeriţe i-a fost interzis să intre în Muzeul Luvru din cauza rochiei pe care o purta: „Picasso mi-ar fi iubit ţinuta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Newsha Syeah FOTO Facebook Newsha Syeah
Newsha Syeah FOTO Facebook Newsha Syeah

Bloggeriţa australiană Newsha Syeah (25 de ani) a povestit că i-a fost interzis să intre în Muzeul Luvru, cel mai mare muzeu de istorie şi de artă din Franţa, din cauza rochiei considerată indecentă.

Bloggeriţa Newsha Syeah, originară din Australia, acuză că nu a fost primită în galeria Luvru din Paris, deoarece rochia ei era prea decoltată şi extravagantă, potrivit New York Post.

Tânăra a povestit cum un gardian de la pază i-a închis uşa în nas după ce a făcut „gesturi de dezgust“ la adresa ei şi i-a spus „să se acopere“. 

Celebră pe Instagram, cu 248,000 de fani, pentru a-şi elibera frustrarea legată de „dress code“, ea a făcut o postare prin care îi îndeamnă pe vizitatori să poarte ţinutele pe care le vor. 

Syeah a distribuit o fotografie în care se află pe terasa unei cafenele fiind îmbrăcată în rochia pe care o purta în momentul în care i-a fost refuzată intrarea în muzeu. 

   

View this post on InstagramAn Australian witch in Paris 🌙✨A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on Nov 5, 2018 at 2:23pm PST

„Ieri, aflându-mă la Luvru, am fost oprită la intrare de omul de la securitate din cauza ţinutei“, a scris bloggeriţa într-un Insta Story. 

„Gardianul a făcut cele mai dezgustătoare şi oribile gesturi şi expresii faciale, spunându-mi să mă acopăr. Am fost dezamăgită, pentru că nu credeam că Luvru are o asemenea regulă impusă“, a mai precizat ea. 

Ulterior, Syeah a postat o fotografie, fiind îmbrăcată în aceeaşi rochie controversată, cu descrierea: „Picasso mi-ar fi iubit ţinuta“. 

    View this post on Instagram         Picasso would have loved my outfit ✨A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) onNov 9, 2018 at 11:35pm PST
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite