Un urs polar încearcă să reînvie pasărea care i-a fost servită drept hrană, şocând vizitatorii grădinii zoologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un urs polar încearcă să reînvie
pasărea care i-a fost servită drept hrană FOTO Daily Mail
Un urs polar încearcă să reînvie pasărea care i-a fost servită drept hrană FOTO Daily Mail

Animalele ne pot oferi oricând lecţii de bunătate şi blândeţe. Un urs polar de la o grădină zoologică din München a şocat vizitatorii după ce a fost văzut cum încerca să salveze pasărea care-i fusese servită ca hrană.

Moment impresionant la o grădină zoologică din München, Germania.  În timp ce aşteptau să vadă cum ursul polar urmează să-şi servească cina, spectatorii au fost şocaţi de o scenă de-a dreptul impresionantă. Imensul mamifer a fost surprins în timp ce încerca să salveze viaţa păsării care-i fusese aruncată de îngrijitori pentru a-I servi drept cină, scrie .dailymail.co.uk
 
Pentru că nu reuşea să reînvie pasărea, acesta a înotat spre marginea apei, încercând să pună pasărea fără viaţă pe mal.

Scenele au fost surprinse de un bărbat de 43 de ani care s-a declarat de-a dreptul uluit de reacţia animalului. „Eram împreună cu familia mea, am văzut cum îngrijitorul se pregătea să hrănească animalele şi mi-am deschis camera pentru a filma momentul. Am fost uluit să văd cum ursul încearcă să salveze pasărea“.

image

Spre sfârşitul filmuleţului, ursul ia din nou pasărea şi continuă să se joace cu aceasta în apă.  
Deşi cei prezenţi au declarat că ursul polar încearca să salveze viaţa păsării, poate că animalul doar se gândea dacă să o mănânce sau nu. Acesta a continuat să se joace cu hrana primită de la îngrijitorii grădinii zoologice.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite